Exposició sobre Josep Vallverdú a la Biblioteca de Montmeló

Diumenge, 24 de setembre de 2023

L’àrea de Cultura de Montmeló, amb el suport de l’Oficina de Català porten l’exposició de Josep Vallverdú a la biblioteca La Grua.

Josep Vallverdú és un gran referent  de la literatura catalana per ser un dels escriptors que ha motivat a diverses generacions a llegir. Ha sabut acostar-se a un públic tan difícil com són els joves i ha fet veure la llengua no com una necessitat de defensar-la, sinó com una eina més de la cultura.

Enguany, des del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, se celebra el centenari d’aquest escriptor lleidatà que ha captivat lectors i lectores de totes les edats a través de les seves novel·les, poesia, diaris íntims i traduccions d’altres escriptors i escriptores.

L’exposició estarà ubicada a la Biblioteca des del 28 de setembre fins al 14 d’octubre a fi que els usuaris/àries puguin conèixer aquesta figura literària, la seva vida i l’obra que ha fet al llarg dels seus 100 anys.

El dimecres, 4 d’octubre a les 19.30 h es farà a la biblioteca La Grua una xerrada sobre l’escriptor i una lectura d’alguns fragments de la seva obra literària.

Darrera actualització: 25.09.2023 | 09:40