Èxit d’inscripcions en el Casal d’Estiu 2024

Dimecres, 15 de maig de 2024

Un any més el Casal d’Estiu de Montmeló omple places perquè infants i joves passin un estiu de lleure i diversió plegats.

Després de tres setmanes d’inscripcions, tant en modalitat telemàtica com presencial, aquesta nova edició del Casal d’Estiu de Montmeló ha exhaurit places. Enguany el Casal d’Estiu es desenvoluparà a l’Escola Sant Jordi entre el 25 de juny i el 26 de juliol i comptarà amb diverses activitats i sortides extraordinàries que es desvelaran ben aviat. En qualsevol cas, els infants i joves podran gaudir de les piscines municipals i d’un conjunt d’activitats diverses que els permetran viure el primer període de les vacances d’estiu en bona companyia i bon ambient.

Com cada any, el Casal d’Estiu disposarà d’un servei d’acollida matinal de 7.45 a 9 hores i amb el servei de menjador de 13 a 15.30 hores.
L’equip de direcció i coordinació treballa actualment de valent per formalitzar els grups i preparar tota la logística que farà possible un Casal d’Estiu que esperem que faci somiar infants i joves!  

Darrera actualització: 16.05.2024 | 15:26