Ets jove i talentós? Aquesta noticia és per tu!.

Dimecres, 21 de febrer de 2024

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha aprovat recentment les bases de l'edició 2023 del premi Talent Jove VO, un premi que pretén posar en valor la joventut vallesana compromesa que desenvolupa una destacada activitat arreu de la comarca o del món, també pensant en noves formes d’incentivar i motivar el jovent amb un reconeixement merescut.

El premi Talent JoveVO està adreçat a joves de menys de 25 anys, sense cap tipus de restricció en quant a l’àmbit (esportiu, musical, emprenedoria, ensenyament, voluntariat, activisme ...) i amb el reconeixement dels guanyadors i guanyadores en l’acte públic que, de manera anual, organitza Premsa d’Osona SA en el marc del premi Vallesà de l’Any i que es preveu celebrar el 15 de maig del 2024.

Les bases del premi estableixen que han de ser els ajuntaments comarcals els que proposen un o màxim dos candidats o candidates al premi en representació dels municipis i és per això que l'Ajuntament de Montmeló obre una convocatòria que permeti escollir de forma plural i en igualtat d'oportunitats als joves canditats/es a representants de Montmeló.

La presentació de sol·licituds estarà activa fins al 21 de març del 2024. Els i les joves que es vulguin presentar al procés de selecció hauran de remetre un correu a estaciojove@montmelo.cat , amb l’assumpte “Talent JoveVO 2023”, i al cos del correu indicar les dades personals, adjuntar una fotografia i el currículum amb la relació de mèrits.

Un cop tancat el període de presentació de sol·licituds un jurat plural procedirà a la valoració de les candidatures i a l'elecció dels representants al premi Talent Jove VO 2023. 

Bases reguladores per a l’elecció del/s candidat/s que representaran el municipi de Montmeló al Premi Talent JoveVo 2023

Darrera actualització: 21.02.2024 | 13:28