Es recapten més de sis mil euros en el mes de la lluita contra el càncer

Dimarts, 5 de març de 2024

Un total de 6.099,66 €, 28 donacions de cabell per fer perruques i l’elaboració de 50 coixins per ajudar en la recuperació a persones que han patit un càncer de pit, és la recaptació obtinguda en les diferents activitats que es van programar amb motiu del mes de febrer contra el càncer, organitzades des de la regidoria de Salut Pública i Comunitària de l’Ajuntament de Montmeló.

Els diners i material recollits s’han distribuït entre diferents centres i entitats que treballen en la investigació d’aquesta malaltia. L’Institut Català d’Oncologia ha rebut 3.560,45 €, l’Associació Espanyola Contra el Càncer, 1.576,50 €, l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), 702,11 € i la Fundació Oncovallès 260,60 € més les 28 donacions de cabell i els 50 coixins.

L’Ajuntament de Montmeló agraeix la inestimable col·laboració tant dels donants com de les persones i entitats del municipi que han donat suport a aquesta causa.

La intenció de la regidoria de Salut i Pública i Comunitària és consolidar el mes de febrer com el mes de la lluita contra el càncer, programant activitats culturals, esportives, de difusió, etc. que involucrin el màxim d’entitats i teixit social amb un doble objectiu: sensibilitzar la població sobre aquesta malaltia, incidint, especialment en la seva prevenció, i recaptar diners per a la seva investigació.

Darrera actualització: 7.03.2024 | 12:52