Encara queden entrades per l'espectacle 'Solar' de la companyia Mos Maiorum, a la Sala Polivalent

Divendres, 10 de maig de 2024

Encara queden entrades disponibles per veure “Solar”, un espectacle immersiu que tindrà lloc dissabte 11 de maig a la Sala Polivalent La Torreta.

Solar és un espectacle oficiat per 3 músics intèrprets, on múltiples testimonis reals ens parlaran sobre la crisi energètica i el model d’implantació de les energies renovables. Una proposta teatral que fa reflexionar sobre el negoci de les centrals de plaques fotovoltaiques en camps de cultiu de zones rurals deprimides, i la pèrdua d’identitat del món rural i de la sobirania alimentària que provoca. Un acte litúrgic on col·lisionaran dos mons en conflicte: blat i làser, veu i mirall, memòria i cables.

La trama té lloc a Sant Martí de Tous, un petit poble de 1.000 habitants, on hi ha un projecte per construir 168 hectàrees de plaques fotovoltaiques en sòl agrari. Centrals elèctriques de magnituds enormes canviaran per sempre la vida al poble.

Solar, una coproducció de Mos Maiorum, la Fira Mediterrània i el Festival de Llegendes de Catalunya, va formar part del Grec Festival de Barcelona 2023. És una bona oportunitat per veure un espectacle original i compromès que ha tingut un gran èxit de públic i crítica.

Recordeu que podeu adquirir les entrades a través de la plataforma digital entrapolis.com

  • Preu entrades: General 12€ • Descomptes 9€ • -30 anys 6€
  • Venda d'entrades: entrapolis.com
  • Les entrades per a persones amb mobilitat reduïda i acompanyants s'han de reservar fent un correu a salapolivalent@montmelo.cat o trucant al telèfon 935 721 033
Darrera actualització: 10.05.2024 | 12:58