‘Els secundaris’ és la proposta teatral del mes de novembre a la Sala Polivalent

Divendres, 10 de novembre de 2023 a les 00:00

Divendres 17 de novembre a les 8 del vespre, podreu veure ‘Els secundaris?, un vodevil que homenatja als actors i a les actrius que no es recorden. És la història d’una actriu i un actor secundaris que comparteixen, entre cametes d’un teatre, el neguit abans d’estrenar.

Inspirada en els espectacles populars del Paral·lel de principis del segle XX, Els secundaris barreja peces teatrals còmiques i de vodevil de l’època per fer un homenatge als professionals que hi ha darrere les grans produccions, i en concret a tots aquells actors i actrius que han format part de la nostra història i que han estat oblidats.

Aquest és el punt de partida d’una peça teatral emocionat i de gran qualitat interpretativa i que ara teniu la oportunitat de veure-la a la sal Polivalent de Montmeló. Les entrades es poden adquirir a través de la plataforma online d’Entràpolis.

Les entrades amb descomptes per veure aquest espectacle teatral, s'hauran d'adquirir de forma presencial al Centre Cultural La Torreta. Cal que pugueu acreditar documentalment les condicions del descompte. I les entrades per a persones amb mobilitat reduïda i acompanyants s'han de reservar fent un correu a salapolivalent@montmelo.cat o trucant al telèfon 935721033.

Darrera actualització: 16.11.2023 | 10:11