El web "montmelo.cat" canvia el seu disseny

Dimecres, 17 de maig de 2023

A partir del dia 23 de maig, la pàgina web municipal, canvia el seu disseny i aspecte. Amb motiu del canvi de servidor, totes les persones que desitgin rebre el butlletí digital setmanal, hauran de realitzar la subscripció

Per tal de donar-vos d'alta al servei d'enviament del butlletí, notes informatives i ofertes de serveis que oferim, necessitem el vostre consentiment exprés, això inclou també les persones que ja estaven subscrites amb anterioritat.

És un tràmit molt senzill. Trobareu la finestra del butlletí digital dins del menú d'Actualitat, a la pàgina principal del nou web. Seguidament, haureu d'omplir els camps que s'indiquen i marcar la casella "SÍ, DONO EL MEU CONSENTIMENT" per poder rebre la informació. Abans de prestar el vostre consentiment cal que llegiu la informació de protecció de dades.

La nova web continua tenint el mateix objectiu que l'existent fins ara: difondre la feina que es fa des de l'Ajuntament de Montmeló i que la ciutadania accedeixi a la informació institucional i administrativa i als tràmits i gestions que necessitin.

El compromís és fer-ho de forma que sigui més accessible pels veïns i veïnes del municipi, i fer-ho de la manera més transparent i seguint els principis de la democràcia, l'equitat i el municipalisme.

Darrera actualització: 18.05.2023 | 12:00