El programa Jo vull saber previst per avui s'endarrereix a dijous a les 19 hores

Dimarts, 19 de març de 2024

Qüestions sobrevingudes ens obliguen a fer un nou canvi en el programa Jo vull saber del mes de març previst per avui dimarts. El programa s'emetrà per instagram dijous 21 a les 19 hores

Els protagonistes d’aquest programa sereu vosaltres, la ciutadania i l’alcalde de Montmeló. Fins hores abans de l’emissió del programa, dijous 21 de març a les 17 hores, podeu fer arribar les vostres preguntes, dubtes i inquietuds sobre les qüestions del municipi que ens afecten a tothom, a l’alcalde.

Per fer-ho, podeu enviar un correu a la ràdio, radiomo@montmelo.cat o bé una nota de veu o un whatsapp al telèfon 637150702, amb les vostres dades i la pregunta o tema que vulgueu saber.

El programa Jo vull saber es publica normalment al web en format podcast, el darrer dijous de mes i el dimecres anterior a les 18 hores s’emet la gravació per instagram on també podreu fer arribar les preguntes “en directe”. Aquest mes, coincidint amb les vacances de Setmana Santa, s'avança una setmana.

JO VULL SABER. Mes de març

  • djous 21 de març - 19 hores - gravació del programa emès pel canal d'instagram de l'Ajuntament @ajmontmelo i de la Ràdio @radiomontmelo
  • dijous 21 de març - 20 hores - publicació del podcast a la web www.radiomontmelo.cat

 

Darrera actualització: 19.03.2024 | 15:44