El Centre de Formació de Persones Adultes incorpora dos nous projectes: la Universitat Sènior i el Compètic bàsic

Dilluns, 25 de setembre de 2023 a les 00:00

El CFPA comença el curs amb 90 persones inscrites a les diferents formacions: proves d'accés a Grau Mig, anglès, francès, castellà, alfabetització... i incorpora dues novetats: el Compètic bàsic i la Universitat Sènior.

El Compètic bàsic és un curs que acredita que l’alumne té un domini bàsic de les tecnologies de la informació i la comunicació i que s’inicia en el coneixement i ús. Aquesta formació té una durada de 105 hores (3 hores setmanals) i es distribueixen entre les tres competències que s’hi treballen: cultura, participació i civisme digital, tractament de la informació numèrica i tractament de la informació gràfica, sonora i de la imatge en moviment.

Pel que fa a la Universitat Sènior, es tracta d’un projecte en col·laboració amb el Casal de la Gent Gran que té per objectiu d’oferir formació sobre cultura general a persones a partir dels 60 anys. Llengua, literatura, història, història de l’art, geografia... seran algunes de les matèries que s’impartiran. Està previst que aquest projecte s’iniciï a l’octubre, els dimecres a la tarda a la Sala de la Concòrdia, i ja compta amb més de 30 persones preinscrites.

A banda d’aquests dos projectes, l’escola continua treballant en la línia d’establir col·laboracions amb d’altres serveis o centres, com són l’àrea de Promoció Econòmica, l’Escola de Música, l’INS Montmeló o el Trencadís.

Darrera actualització: 25.09.2023 | 12:02