El Centre de Formació de Persones Adultes estrena web

Dimarts, 30 de maig de 2023 a les 00:00

El Centre de Formació de Persones Adultes estrena web

L'Equip Docent de Centre defineix i concreta les línies d'actuació que fan possible que docents i alumnes assoleixin la competència digital. Per tal d'aconseguir-la, l'estratègia comprèn tots els àmbits del centre: organitzatius, metodològics, curriculars i comunicatius, els quals s'han de veure necessàriament implicats  i transformats des d'una perspectiva d'innovació i de millora contínua.

Amb la creació de la pàgina web, l'equip pretén donar a conèixer el centre, la seva ubicació i contacte, els ensenyaments i activitats que s'hi realitzen i ser un espai d'accés per als docents i l'alumnat on compartir matèries, treballs i dubtes. En definitiva, ser un servei més proper, visible i accessible per a la ciutadania.

La web també servirà per informar d'informacions i dades rellevants del centre, com els períodes de preinscripció i matrícula. En aquest sentit, a la web ja es pot troba la oferta formativa del proper curs, 2023-2024. Les preinscripcions són del 20 al 28 de juny i es divideix en tres categories: preparació a proves d'accés (graduat en ESO, grau mig i superior), alfabetització i llengües (castellà, anglès i francès en diferents nivells) i informàtica. En aquesta última, cal destacar que, a banda de mantenir la oferta de Word, Excel i Informàtica bàsica, també s'incorpora formació en ACTIC (Acreditació en Tecnologies de la Informació i Comunicació).

Podeu informar-vos de manera presencial a les oficines del CFPA a les instal·lacions de la G2M, al carrer Nou 34, us hi esperem!

Darrera actualització: 01.06.2023 | 19:31