Dues parelles de ball de Montmeló guanyadores al Campionat Autonòmic de Catalunya de ball retro

Dimarts, 30 de gener de 2024

Fuensanta Gil i Antònio Lòpez es van proclamar campions de Catalunya i d’Espanya en la modalitat de vals i també es van fer amb la segona posició en la modalitat de bachata. L’altra parella de Montmeló, formada per Maria Estela Ortega i Fernando Moreno es van proclamar campions de Catalunya en la modalitat de txa-txa-txa, subcampions de Catalunya de ball combinat i es van classificar en la posició número tres en el Campionat d’Espanya de Vals.

Aquests són els resultats obtinguts per les dues parelles montmelonines, que van demostrar una gran qualitat artística, en la IV edició del Campionat Autonòmic de Ball Retro que es va celebrar el passat dissabte a la sala Polivalent.

Durant la tarda, la sala es va omplir de gom a gom per veure la cinquantena de parelles que van prendre part en aquest campionat procedents de diferents indrets com França, el País Basc, Castelló o Madrid.

Per a Maria Estela i Fernando suposava la retornada als escenaris després d’un any d’absència. D’altra banda, Fuensanta i Antònio es preparen per al Campionat Europeu de Ball Retro que tindrà lloc a Còrdova després de Setmana Santa on ben segur s’alçaran amb una nova distinció.

Darrera actualització: 30.01.2024 | 14:07