Dilluns dia 22 comencen les obres de millora de la xarxa d'abastament d'aigua potable al carrer Prat de la Riba

Dijous, 18 de gener de 2024

L'Ajuntament disposa d'un Pla director d'abastament d'aigua potable fet per la Diputació de Barcelona. El Pla és un treball que serveix per actualitzar l'inventari de la xarxa, incloent-hi totes les conduccions d'aigua, els pous i els dipòsits, avaluant-ne l'estat de conservació.

A partir de les dades recollides, el Pla proposa unes actuacions que permeten prioritzar la renovació de la xarxa, ubicar les boques d'incendi i definir les actuacions per aconseguir nous recursos que millorin la garantia de subministrament si és necessari.

Així doncs, seguint les indicacions d'aquest Pla i per donar solució als problemes existents, dilluns 22 de gener s'iniciaran les obres de millora de la xarxa d'abastament d'aigua potable amb la substitució de la canonada de fibrociment en el carrer de Prat de la Riba, des de l'escola Pau Casals i fins al carrer Balmes.

La durada prevista de l'obra és d'un mes i mig i provocarà alteracions en el trànsit de vehicles d'aquest tram i els talls en el subministrament de l'aigua als habitatges seran avisats prèviament pel personal del servei d'aigües de Montmeló.

Darrera actualització: 8.02.2024 | 15:45