Comença un nou curs i l’Estació Jove obres les portes amb més ganes que mai

Dijous, 14 de setembre de 2023 a les 00:00

L'Estació Jove ha obert les portes de nou després d'un període estiuenc que s'ha emprat per actualitzar el projecte i oferir un servei millorat als i les joves del municipi.

D'aquesta manera, els i les joves trobaran a l'equipament juvenil municipal de referència un espai segur i confortable en el qual els professionals del servei podran atendre les seves inquietuds i necessitats, així com oferir-los un espai d'oci i reunió juvenil.

L'Estació Jove compta aquest curs amb una parella dinamitzadora i una parella d'educadors de carrer que permetrà obrir l'àmbit d'educació al medi obert, amb la intenció de fomentar la participació activa i oferir, alhora, una atenció integral.

A més, aquest curs s'amplia la dedicació de l'espai d'acompanyament emocional que té per objectiu vetllar pel benestar dels i les joves.

El jovent podrà gaudir de l'Estació Jove i la seva programació especialitzada de forma general de dimarts a diumenge de 16:30 a 20:30 h, amb dos dimarts i un cap de setmana de tancament mensual, els quals s'aniran comunicant als usuaris trimestralment en funció del treball en xarxa del servei amb altres esdeveniments municipals.

L'acompanyament emocional tindrà el seu espai els dimecres, també de 16:30 a 20:30 h. D'altra banda, l'Estació Jove també serà present a l'esbarjo de l'INS Montmeló tots els divendres.

Estigueu atents i atentes a les xarxes socials (@estaciojove) i no us perdeu tot allò que aquest trepidant curs que acaba de començar us ofereix.

Darrera actualització: 14.09.2023 | 19:41