Comença a escalfar motors la segona edició de la Setmana Jove!

Dilluns, 5 de febrer de 2024

La Setmana Jove 2024 tindrà lloc del 19 al 24 de març amb l’objectiu que els i les joves en siguin els únics protagonistes.

L’equip de l’Estació Jove va començar la presentació del projecte el passat divendres 26 de gener, a l’espai PIDCES (Punts d'Informació i Dinamització en els Centres d'Educació Secundària) que es desenvolupa a l’Institut de Montmeló regularment els divendres.

A més, el passat 2 de febrer, els dinamitzadors i educadors van fer un passa classes al centre educatiu per presentar de prop el projecte i explicar als i les joves el funcionament i els terminis, així com promoure la seva participació.

El primer pas és la recollida de propostes, per tal que el jovent pugui fer arribar les seves idees i iniciatives per a la Setmana Jove. A través d’una butlleta presencial, a dipositar als espais habilitats a l’Institut i a l’Estació Jove, o bé de forma telemàtica a través d’aquest formulari, els i les joves poden expressar les seves inquietuds, motivacions i propostes envers activitats de diversos tipus: esportives, lúdiques, tallers i xerrades, projectes culturals, etc.

El termini de recollida de propostes s’estén del 2 al 17 de febrer. Així, a partir del 20 de febrer s’aniran fent públiques les propostes més sol·licitades a través de les xarxes socials de l’Estació Jove (@estaciojove) i escalfant motors per a l’assemblea jove de votació de propostes, que tindrà lloc el 23 de febrer.

Un cop conegudes la o les propostes guanyadores s’organitzarà la programació de la que el i les joves podran gaudir entre el 19 i el 24 de març, en el marc de la Setmana Jove 2024. L’Ajuntament ha previst un pressupost de 2.300€ per al desenvolupament d’aquesta iniciativa, augmentant la destinació respecte l’edició anterior.

Recorda: proposa qualsevol tipus d'activitats: esportives, festes, excursions, xerrades, cinema, teatre, tallers.. a través del formulari de propostes de la Setmana Jove Montmeló 2024

Darrera actualització: 8.02.2024 | 15:42