Canvi d'hora del Jo vull saber d'aquest octubre

Dimarts, 24 d'octubre de 2023 a les 00:00

El programa Jo vull saber del mes d'octubre s'emetrà per instagram dimecres 25 a les 19 h i es publicarà dijous 26. En aquest programa l’alcalde contestarà tota una bateria de preguntes de la ciutadania. Podeu seguir enviant les vostres preguntes que es traslladaran al programa.

Els protagonistes d’aquest programa sereu vosaltres, la ciutadania i l’alcalde de Montmeló. Fins el dia abans de l’emissió del programa, dimarts 28 de juny podeu fer arribar les vostres preguntes, dubtes i inquietuds sobre les qüestions del municipi que ens afecten a tothom, a l’alcalde.

Per fer-ho, podeu enviar un correu a la ràdio, radiomo@montmelo.cat o bé una nota de veu o un whatsapp al telèfon 637150702, amb les vostres dades i la pregunta o tema que vulgueu saber.

El programa Jo vull saber es publicarà al web en format podcast, el darrer dijous de mes i el dimecres anterior a les 19 hores s’emetrà la gravació per instagram on també podreu fer arribar les preguntes “en directe”.

JO VULL SABER. Mes d'octubre

  • 25 d'octubre - 19 hores - gravació del programa emesa pel canal d'instagram de l'Ajuntament @ajmontmelo i de la Ràdio @radiomontmelo
  • 26 d'octubre - 17 hores - publicació del podcast a la web www.radiomontmelo.cat

 

Darrera actualització: 24.10.2023 | 17:25