Acabem setembre a la Biblioteca parlant de llibres

Diumenge, 24 de setembre de 2023 a les 00:00

Dimecres 27 amb en José Luis Barca i divendres 29 de setembre amb l’Eva Baltasar

Entre les diferents activitats que s’organitzen des de la Biblioteca la darrera setmana de setembre podrem gaudir d’una presentació d’un llibre i d’una conversa amb una autora.

Dimecres 27 de setembre a les 19 hores, en José Luis Barca, ens presentarà la novel·la “Advenimiento” tercer volum de la trilogia “Hijos de un dios mayor”. Aquestes novel·les de gènere fantàstic-històric ens proposen la creació d’un mon nou, una original distòpia producte de la fusió de dos plans paral·lels.

A la Xarxa de Biblioteques Municipals es comparteixen històries. Els clubs de lectura són trobades per a totes aquelles persones que gaudeixen llegint i volen compartir els seus comentaris amb altres lectors. Les biblioteques posen a disposició dels participants del club els exemplars del llibre a comentar en unes sessions que compten amb un moderador i, sovint, també amb la presència de l'autor del llibre

Divendres 29 de setembre a les 20 hores serà el torn de la xerrada-tertúlia amb l’Eva Baltasar. Es tracta d’una activitat del club de lectura de la Biblioteca i del programa Lletres en viu. En aquesta trobada es comentarà l’obra Boulder, guanyadora del premi Òmnium de novel·la 2020 i finalista del premi Booker Internacional 2023.

Darrera actualització: 25.09.2023 | 09:40