Trobada amb escriptores locals: per Sant Jordi regala literatura de km 0

Divendres, 21 d’abril de 2023

La Biblioteca la Grua comptarà amb una carpa de signatura de llibres d'escriptores locals, durant la diada de Sant Jordi del diumenge 23 d'abril.

A partir de les 11 del matí, la carpa de la biblioteca que s'instal·larà a la plaça de la Vila, tindrà la presència de diferents persones que han escrit i publicat llibres durant aquest últim any. Aquests llibres es podran adquirir a la parada de la llibreria Aglà i seran signats per les seves autores.

A les onze, José L. Barca signarà "Advenimiento" que és el tercer volum de la trilogia "Hijos de un Dios Mayor". Barca ens torna a sorprendre amb un nou llibre entre la fantasia i la història. Gran aficionat als jocs de simulació i rol, José L. Barca porta ja una contrastada carrera literària.

A dos quarts de dotze serà el torn de les tres autores del document bibliogràfic que l'Agrupa va publicar a finals del 2022, amb motiu del quaranta-cinquè aniversari de l'entitat. Àngels Martí, Eva Butjosa i M. Antònia Carrasco serà a l'estand de signatures per signar el llibre "Història de l'Agrupa, Associació Cultural de Montmeló", un document imprescindible per aquelles persones que vulguin conèixer una part molt important de la història cultural de Montmeló.

Després de la presentació a la sala de la Concòrdia fa una setmana, la Jèssica Roca tornarà a ser a Montmeló signant la seva darrera novel·la "L'administrativa", una història apassionant i de fàcil lectura ambientada en una empresa del Vallès en plena crisi a principis del 2000. A partir de les dotze, trobareu a Jèssica Roca a la carpa de la biblioteca.

I mitja hora més tard serà el torn d'Almudena Herrera, autora de "El crit de la mona". L'Almudena és professora de l'Institut de Montmeló i ha escrit aquest conte infantil, il·lustrat per Nina Bach, que està rebent molt bones crítiques i una excel·lent acollida en el sector dels llibres infantils.

Aquesta és la primera trobada d'autors i escriptores locals que l'Ajuntament i la Biblioteca han decidit organitzar. L'objectiu és donar a conèixer la literatura local que es publica i visibilitzar als seus autors i autores.

Ràdio Montmeló també s'afegeix a la literatura local amb un cicle de tres d'entrevistes durant el mes d'abril en el magazín "Montmeló sona". Divendres dia 14 va entrevistar a Jèssica Roca. Avui dia 21 entrevista a Judith Requena. I el pròxim 28 d'abril entrevistarà a David Gesalí. Podeu sentir aquests podcasts al web www.radiomontmelo.cat

Darrera actualització: 26.04.2023 | 18:02