Aquest Sant Jordi torna el concurs literari Escriu-Mó

Divendres, 31 de març de 2023

Per quart any consecutiu es convoca el premi literari de relats curts Escriu-Mó, que es va iniciar l’any 2020 arran de la pandèmia i que ara ja s’ha consolidat com una de les activitats més destacades de la Diada del llibre a Montmeló

L'àrea de Cultura de l'Ajuntament, juntament amb l'Oficina de Català i Òmnium Montmeló, et volem convidar un any més a participar en el concurs literari Escriu-Mó. Aquest és el quart any que s'organitza el concurs de relats breus amb l'objectiu que les persones lectores habituals, es converteixin per un instant en escriptores i escriptors d'un conte curt.

Enguany és de temàtica lliure i t'animem a crear el teu propi relat d'entre 1 a 3 pàgines. Els relats han de ser inèdits i escrits en llengua catalana. Del 22 de febrer fins al 23 d'abril teniu temps per pensar, imaginar, crear i redactar el vostre relat i enviar-lo amb un pseudònim inèdit a montmelo@cpnl.cat segons les bases del concurs que tindreu aviat al web municipal www.montmelo.cat

És un concurs adreçat a tota mena de públic, amb la qual cosa s'han establert quatre categories per edat: categoria A de 6 a 8 anys, categoria B de 9 a 11 anys, categoria C de 12 a 16 anys i la categoria D majors de 16 anys. Els premis que s'atorgaran seran lots de productes culturals i vals de compra.

L'objectiu d'aquest concurs és donar a tothom la possibilitat d'escriure i transmetre a través d'un relat, d'una història inventada, d'un tema que us apassioni, d'uns fets que us marquin, d'un record viscut, allò que us vingui de gust. Hi ha tantes coses a dir i poder-les explicar a través del concurs és una bona eina per conèixer que" Montmeló és cultura" i també és literatura.

Escriu-Mó un concurs adreçat a totes les edats, amb la qual cosa s’han establert les següents categories: 

  • Categoria A, de 6 a 8  anys 
  • Categoria B, de 9 a 11 anys  
  • Categoria C, de 12 a 16 anys 
  • Categoria D, majors de 16 anys
Darrera actualització: 31.03.2023 | 12:43