22a edició del concurs de punts de llibre de Sant Jordi a Montmeló

Divendres, 5 d’abril de 2024

La Biblioteca comença a preparar la Diada de Sant Jordi amb el concurs de punts de llibres per a infants i joves. Fins al 13 d'abril, teniu temps de recollir el punt de llibre per il·lustrar a la mateixa biblioteca.

Un any més, la Biblioteca Municipal la Grua,  organitza el ja conegudíssim concurs de punts de llibres que enguany arriba a la 22a edició. El tema triat per il·lustrar els punt de llibre ha estat: l’espai marcat un dibuix amb el tema “Una mirada esbojarrada de la biblioteca”. I el termini per presentar el punt de llibre és el 13 d’abril, a les 13:30 h, a la mateixa Biblioteca.

La dinàmica del concurs és idèntica a les edicions anteriors: la Biblioteca facilitarà el punt de llibre en blanc per tal que cada persona participant realitzi la seva il·lustració en l'espai marcat. Es pot utilitzar qualsevol tècnica per dibuixar/pintar el punt de llibre, però no es poden utilitzar elements que tinguin relleu, com ara, la plastilina, etc. Cada treball s'haurà de presentar dins d'un sobre amb un full amb les dades personals: nom i cognoms, adreça, telèfon, edat, curs escolar i escola de la persona concursant.

Us animem a participar! Podeu recollir les bases del concurs i la plantilla del punt de llibre a la mateixa biblioteca. El lliurament de premis dels punts de llibre guanyadors es farà el dissabte 27 d’abril a les 12 del migdia, a la Biblioteca La Grua.

Darrera actualització: 8.04.2024 | 11:51