21a edició del concurs de punts de llibre de Sant Jordi a Montmeló

Divendres, 31 de març de 2023

La Biblioteca comença a preparar la Diada de Sant Jordi amb el concurs de punts de llibres per a infants i joves. A partir del 27 de març podreu recollir el punt de llibre per il·lustrar a la mateixa biblioteca.

La Biblioteca continua la seva roda d’activitats prèvies a la Diada de Sant Jordi. Divendres vinent dia 31 serà el torn de les persones amants de la lectura, ja que a les 20 hores, l’escriptora Anna Porquet Botey, farà una xerrada-col·loqui sobre la seva novel·la “Descalces per casa”. Aquesta és una activitat del Club de Lectura oberta a tota la ciutadania.

I això és la prèvia a les activitats del mes d’abril que culminaran amb la Diada de Sant Jordi que a més enguany cau en diumenge. La biblioteca col·labora des del principi amb el concurs literari de relats curts “Escriu-Mó” que aquest Sant Jordi celebra la quarta edició. I a mes organitza el ja conegudíssim concurs de punts de llibres que enguay arriba a la 21a edició. El tema triat per il·lustrar els punt de llibre ha estat: “La biblioteca dels meus somnis”. I el termini per presentar el punt de llibre és el dimarts 18 d'abril fins a les 20 h a la mateixa Biblioteca.

La dinàmica del concurs és idèntica a les edicions anteriors: la Biblioteca facilitarà el punt de llibre en blanc per tal que cada persona participant realitzi la seva il·lustració en l'espai marcat. Es pot utilitzar qualsevol tècnica per dibuixar/pintar el punt de llibre, però no es poden utilitzar elements que tinguin relleu, com ara, la plastilina, etc. Cada treball s'haurà de presentar dins d'un sobre amb un full amb les dades personals: nom i cognoms, adreça, telèfon, edat, curs escolar i escola de la persona concursant.

Us animem a participar! Podeu recollir les bases del concurs i la plantilla del punt de llibre a la mateixa biblioteca a partir del dilluns 27 de març de 2023. El lliurament de premis dels punts de llibre guanyadors es farà el dia 28 d’abril de 2023 a 2/4 de 6 de la tarda, a la Biblioteca La Grua.

Darrera actualització: 31.03.2023 | 12:43