Recollida de voluminosos: mobles i trastos vells

Dissabte, 25 de novembre de 2023

El servei de recollida de mobles i trastos vells facilita la correcta recollida de residus domèstics voluminosos.

Per utilitzar aquest servei cal trucar prèviament al telèfon del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental al telèfon 938 708 753 on s'informarà de quan es poden treure els residus i on es poden deixar. És molt important l'ús d'aquest servei per mantenir una bona imatge del municipi. Els mobles o trastos s'han de deixar al lloc acordat, evitant ocupar la vorera, entre diumenge al vespre i dilluns abans de les 7 h.

La recollida de mobles i estris vells és un servei que es presta per aquells residus que pel seu volum no es poden introduir dins dels contenidors del carrer, i així facilitar la seva gestió evitant que el municipi ofereixi una mala imatge. Els mobles i trastos que es recullen són: sofàs, portes, mobles, cadires, caixes i llistons de fusta, persianes o joguines trencades, entre d'altres.

I els que no heu de llençar a la via pública són: runa, sanitaris o objectes similars, si s'han fet obres a l'habitatge. Les neveres, frigorífics o aparells d'aire condicionat amb components de CFC s'ha de dur al Punt Verd per tal de protegir el medi ambient.

Recordeu que deixar els trastos o mobles vells a la via pública sense previ avís, comporta molèsties i pot ser motiu de sanció. També podem portar els trastos vells, voluminosos i restes, a la deixalleria municipal.

Darrera actualització: 30.11.2023 | 14:09