Resolucions del Ple ordinari del 30 de març de 2021

Dimecres, 31 de març de 2021

La sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament de Montmeló, celebrada el dia 30 de març, en format electrònic, presentava a votació un total de deu punts, incloent l’acta de la sessió anterior.

Del deu punts, nou van ser aprovats i va resultar rebutjada la moció per un procés constituent i República que va presentar el Grup Canviem Montmeló. Aquesta moció va comptar amb els vots a favor del Grup que la va presentar i del grup d’ERC. Els regidors de Fem Montmeló es van abstenir i els del PSC van votar en contra.

Els punts aprovats per unanimitat van ser el 3 (Moció contra el tancament de l’empresa Bosch a Lliçà d’Amunt), el 4 ( Pla de contractació de l’Ajuntament per a 2021), el 8 ( esmena de l’acord d’imposicions de contribucions especials per l’execució de les obres d’urbanització a la plaça Frederica Montseny), el 9 ( sol·licitud de pròrroga del conveni amb la Generalitat per la Residència Can Dotras) i l’11 ( moció per la diversitat de gènere i per la igualtat de drets de les persones trans).

El punt 2 (aprovació de la dedicació, indemnitzacions i retribucions dels regidors) va tenir els vots favorables del PSC i ERC i les abstencions de Canviem Montmeló i Fem Montmeló. El portaveu de Fem Montmeló va manifestar la queixa per la baixa retribució que perceben els regidors que no estan a l’equip de govern.

El mateix resultat de votació es va donar al punt 5 (modificació de pressupost 2-2021), votant a favor PSC i ERC i abstenint-se Canviem Montmeló i Fem Montmeló.

Al punt 7 (aprovació provisional de la modificació puntual del POUM en l’àmbit del sector P04) van votar favorablement el PSC, ERC i Fem Montmeló, mentre que Canviem Montmeló va votar en contra, mantenir el criteri que cal revisar el POUM

L’acta de la sessió anterior també va ser aprovada per unanimitat i el punt 10 (Donar compte de la liquidació del pressupost 2020) va servir per confirmar que es van complir tots els controls que marca la llei, tot i que enguany no eren preceptius, i que l’endeutament actual és del 31,18%

Les resolucions adoptades segons l'ordre del dia han estat:

1.- APROVACIÓ DE L'ESBORRANY DE L'ACTA DE LA SESSIÓ ANTERIOR: 23 DE FEBRER DE 2021. Aprovat per unanimitat 

ÀREA DE PRESIDÈNCIA

2.- APROVACIÓ DE LA DEDICACIÓ, INDEMNITZACIONS I RETRIBUCIÓ DELS REGIDORS. Aprovat per 7 vots a favor (PSC i ERC) i 6 abstencions (Canviem i Fem)
3.- MOCIÓ CONTRA EL TANCAMENT DE L'EMPRESA BOSCH A LLIÇÀ D'AMUNT. Aprovat per unanimitat

ÀREA DE GOVERN I ECONOMIA

4.- APROVACIÓ DEL PLA DE CONTRACTACIÓ DE L'AJUNTAMENT DE MONTMELÓ PER A L'ANY 2021. Aprovat per unanimitat
5.- APROVACIÓ EXPEDIENT DE MODIFICACIÓ DE PRESSUPOST 2-2021. Aprovat per 7 vots a favor (PSC i ERC) i 6 abstencions (Canviem i Fem)
6.- DONAR COMPTE LIQUIDACIÓ DE PRESSUPOST ANY 2020, DE L'AJUNTAMENT I DE L'ORGANISME AUTÒNOM "RESIDÈNCIA CAN DOTRAS". No es vota

ÀREA DE DESENVOLUPAMENT URBÀ, SOSTENIBILITAT I HABITATGE

7.- APROVACIÓ PROVISIONAL MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL POUM A L'ÀMBIT DEL SECTOR PM04. Aprovat per 9 vots a favor (PSC, ERC i Fem) i 4 vots en contra (Canviem)
8.- ESMENAR L'ACORD D'IMPOSICIÓ CONTRIBUCIONS ESPECIALS PER L'EXECUCIÓ DE LES OBRES D'URBANITZACIÓ DE LA PL. FREDERICA MONTSENY. Aprovat per unanimitat

ÀREA D'ACCIÓ COMUNITÀRIA I BENESTAR

9.- SOL·LICITUD DE PRORROGA DEL CONVENI PER A L'ANY 2022 ENTRE EL DEPARTAMENT DE TREBALL, AFERS SOCIALS I FAMÍLIES DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA I L'ORGANISME AUTÒNOM RESIDÈNCIA CAN DOTRAS. Aprovat per unanimitat

GRUP MUNICIPAL CANVIEM MONTMELÓ (CANVIEM)

10.- MOCIÓ PER UN PROCÉS CONSTITUENT I REPÚBLICA. Rebutjada per 5 vots a favor (Canviem i ERC), 2 abstencions (Fem) i 6 vots en contra (PSC)
11.- MOCIÓ A FAVOR DE LA DIVERSITAT DE GÈNERE I PER LA IGUALTAT DE DRETS DE LES PERSONES TRANS. Aprovat per unanimitat

12.- MOCIONS
13.- DONAR COMPTE DE LES RESOLUCIONS DICTADES PER L'ALCALDE, I DELS ACORDS ADOPTATS PER LA JUNTA DE GOVERN LOCAL DES DE LA DARRERA SESSIÓ.
14.- PRECS I PREGUNTES

Darrera actualització: 8.06.2022 | 08:49