Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

12:15  |  30/11/2022

Data i hora oficial

El temps

Actualitat - Hemeroteca de notícies

RSS 2.0

 • Plànol de la Plaça Gran

  30 de novembre de 2022

  Ja pots participar telemàticament en el procés "Repensem entre tothom la plaça Gran"

  Un cop realitzats els dos tallers presencials, diumenge 20 de novembre i dissabte 26 de novembre, iniciem el procés de participació telemàtica a través del formulari web que trobaràs en aquest enllaç. 
   
  L’espai de la plaça Gran viurà canvis importants durant els propers anys. Amb la remodelació de l’àmbit del soterrament del ferrocarril entre el carrer Pompeu Fabra (no inclosa) i el final del soterrament en direcció Girona. Amb aquestes obres l’espai de la plaça Gran s’incorporarà...

 • Mural del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

  30 de novembre de 2022

  3D: Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

  La societat ha d'avançar cap a la integració de tots els membres. Les administracions públiques hem de posar en marxa iniciatives que promoguin aquesta integració, que ajudin a trencar barreres i estereotips.
   
  Aquest any, des de l’Ajuntament amb la col·laboració del Trencadís, hem volgut commemorar el 3 de desembre Dia internacional de les Persones amb Discapacitat amb dues activitats que se centren en la producció artística com a vehicle d’expressió i integració.

 • Ple Ajuntament de Montmeló

  29 de novembre de 2022

  Ordre del dia del Ple Ordinari del 29 de novembre de 2022

  La sessió Ordinària de Ple de l'Ajuntament, que es farà el 29 de novembre de 2022, a les 20 hores (segona convocatòria a les 20.30 hores), a la Sala de la Concòrdia de la Casa Consistorial, tindrà el següent ordre del dia:
   
  1.- APROVACIÓ DE L'ESBORRANY DE L'ACTA DE LA SESSIÓ ANTERIOR: 25 D'OCTUBRE DE 2022
  ÀREA DE PRESIDÈNCIA2.- APROVAR INICIALMENT EL REGLAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D'HABITATGES BUITS DE MONTMELÓ.3.- RATIFICACIÓ DE LA MODIFICACIÓ DELS ESTATUTS DEL CONSORCI BESÒS...

 • mesures extraordinàries per situació de sequera

  28 de novembre de 2022

  Ban de l'alcaldia sobre l'adopció de mesures extraordinàries per situació de sequera

  A causa de la situació d’escassetat extrema d’aigua, l’Agència Catalana d’Aigua ha declarat l’Estat d’Alerta per sequera a la unitat d’explotació 13 Embassaments del Ter-Llobregat, a la qual pertany Montmeló.
   
  Aquest estat provoca que s’hagin de prendre tot un seguit de mesures i restriccions, estipulades en el Pla d’emergència en situacions de sequera:
   
  ACTIVITAT DOMÈSTICA
  Els volums lliurats per a abastament de població no poden superar una dotació màxima equivalent...

 • Instituto Nacional de Estadística

  28 de novembre de 2022

  Obert el període d'inscripció al cens electoral per a les persones estrangeres amb dret a votar a les properes eleccions municipals i al Parlament Europeu

  Està obert el període per tal que les persones estrangeres que tinguin dret a votar en les eleccions municipals i al Parlament Europeu puguin sol·licitar la inscripció al cens electoral. Els ciutadans de la Unió Europea (UE), no espanyols, residents a Espanya, podran votar a les eleccions municipals i al Parlament Europeu si estan inscrits al cens electoral i tenen divuit anys complerts el dia de la votació. Per la inscripció al cens electoral és necessari la inscripció prèvia al Padró...

 • Montmeló sona especial 25N

  25 de novembre de 2022

  Ràdio Montmeló commemora el 25N amb un informatiu especial sobre les violències masclistes.

  Avui és el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones i per això el magazín informatiu "Montmeló Sona" avui tindrà veus femenines. Olga Corominas, Maria Costafreda i Lola Robles s'encarregaran de conduir el programa d'avui especial 25N.

 • 25N a Montmeló

  25 de novembre de 2022

  Declaració institucional del 25 de novembre de 2022

  Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones

  Avui, 25 de novembre, ens convoquem per commemorar el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones. La violència masclista té moltes formes i l’impacte en les seves vides depèn, en gran mesura, de la garantia d’accés a drets bàsics per a la seva reparació.

 • Punt Dona Montmeló

  24 de novembre de 2022

  El Punt Dona Montmeló

  El Punt Dona és un servei d’informació i atenció a les dones, on professionals especialitzades fan atenció i donen suport i acompanyament a les diferents problemàtiques que pugui tenir una dona, especialment problemàtiques de violència masclista, al municipi de Montmeló. Es presta aquest servei des de l’any 2004.

 • SG City 50-50

  24 de novembre de 2022

  SG City 50-50: l’Ajuntament renova el distintiu com a municipi per la igualtat de gènere

  L’Ajuntament de Montmeló ha renovat el distintiu For Gender SG City 50-50, que l’acredita com a municipi que treballa per la igualtat de gènere.

 • Projecte Portes Liles

  24 de novembre de 2022

  Portes Liles, una xarxa municipal contra les violències masclistes i LGBTIfòbiques

  L’Ajuntament de Montmeló està treballant des de l’àrea de Feminisme i Igualtat amb la voluntat d’impulsar la creació d’una xarxa municipal d’establiments contra les violències masclistes i LGBTIfòbiques, que portarà per nom “Portes Liles”.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA