Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

10:12  |  27/11/2022

Data i hora oficial

El temps

Actualitat - Hemeroteca de notícies

RSS 2.0

 • Montmeló sona especial 25N

  25 de novembre de 2022

  Ràdio Montmeló commemora el 25N amb un informatiu especial sobre les violències masclistes.

  Avui és el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones i per això el magazín informatiu "Montmeló Sona" avui tindrà veus femenines. Olga Corominas, Maria Costafreda i Lola Robles s'encarregaran de conduir el programa d'avui especial 25N.

 • 25N a Montmeló

  25 de novembre de 2022

  Declaració institucional del 25 de novembre de 2022

  Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones

  Avui, 25 de novembre, ens convoquem per commemorar el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones. La violència masclista té moltes formes i l’impacte en les seves vides depèn, en gran mesura, de la garantia d’accés a drets bàsics per a la seva reparació.

 • Punt Dona Montmeló

  24 de novembre de 2022

  El Punt Dona Montmeló

  El Punt Dona és un servei d’informació i atenció a les dones, on professionals especialitzades fan atenció i donen suport i acompanyament a les diferents problemàtiques que pugui tenir una dona, especialment problemàtiques de violència masclista, al municipi de Montmeló. Es presta aquest servei des de l’any 2004.

 • SG City 50-50

  24 de novembre de 2022

  SG City 50-50: l’Ajuntament renova el distintiu com a municipi per la igualtat de gènere

  L’Ajuntament de Montmeló ha renovat el distintiu For Gender SG City 50-50, que l’acredita com a municipi que treballa per la igualtat de gènere.

 • Projecte Portes Liles

  24 de novembre de 2022

  Portes Liles, una xarxa municipal contra les violències masclistes i LGBTIfòbiques

  L’Ajuntament de Montmeló està treballant des de l’àrea de Feminisme i Igualtat amb la voluntat d’impulsar la creació d’una xarxa municipal d’establiments contra les violències masclistes i LGBTIfòbiques, que portarà per nom “Portes Liles”.

 • Ple Ajuntament de Montmeló

  24 de novembre de 2022

  Ordre del dia del Ple Ordinari del 29 de novembre de 2022

  La sessió Ordinària de Ple de l'Ajuntament, que es farà el 29 de novembre de 2022, a les 20 hores (segona convocatòria a les 20.30 hores), a la Sala de la Concòrdia de la Casa Consistorial, tindrà el següent ordre del dia:
   
  1.- APROVACIÓ DE L'ESBORRANY DE L'ACTA DE LA SESSIÓ ANTERIOR: 25 D'OCTUBRE DE 2022
  ÀREA DE PRESIDÈNCIA2.- APROVAR INICIALMENT EL REGLAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D'HABITATGES BUITS DE MONTMELÓ.3.- RATIFICACIÓ DE LA MODIFICACIÓ DELS ESTATUTS DEL CONSORCI BESÒS...

 • Emociona't 2022

  24 de novembre de 2022

  Torna l’Emociona’t

  Torna l'Emociona't, l'eslògan que serà el denominador comú de totes les accions que es plantegin des de l'Ajuntament per a aquesta Campanya de Nadal.

 • Mural del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

  24 de novembre de 2022

  3D: Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

  La societat ha d'avançar cap a la integració de tots els membres. Les administracions públiques hem de posar en marxa iniciatives que promoguin aquesta integració, que ajudin a trencar barreres i estereotips.
   
  Aquest any, des de l’Ajuntament amb la col·laboració del Trencadís, hem volgut commemorar el 3 de desembre Dia internacional de les Persones amb Discapacitat amb dues activitats que se centren en la producció artística com a vehicle d’expressió i integració.

 • Gala Solidària | Pallassos Sense Fronteres

  24 de novembre de 2022

  Jornada solidària pel projecte “Fem riure, fem futur” de Pallassos sense Fronteres

  Dissabte 3 de desembre al matí a la plaça de la Vila amb la col·laboració de diferents entitats del municipi i a la tarda a la Sala Polivalent amb una gala solidària plena d’humor
   
  Aquest 2022 l’Ajuntament de Montmeló també ha volgut donar suport a l’ONG Pallassos Sense Fronteres de la mà del Fons Català de Cooperació, en el projecte “Fem riure, fen futur”, de suport psicològic a infància refugiada afectada per TEPT per la guerra de Síria. L’objectiu és Minimitzar la...

 • Projecte AE Ramassà Camerun

  24 de novembre de 2022

  L’Ajuntament col·labora amb 31.000 € en projectes de cooperació internacional

  Dues entitats, AE Ramassà i  l’ Associació Acció Internacional per la Pau- IAP Catalunya, rebran una subvenció de 8.000 € cadascuna i 15.0000 € l’entitat Pallassos sense Fronteres.
   
  La col·laboració amb diverses ONG’s farà possible el desenvolupament d’un programa d’ajuda psicològica a nens refugiats de la guerra de Síria, l’actuació a diverses zones camperoles de Colòmbia  i el desenvolupament d’una escola de futbol al  Camerún.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA