Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

12:30  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Actualitat - Hemeroteca de notícies

RSS 2.0

 • OAC Montmeló

  28 de març de 2023

  Del 3 al 14 d'abril, l'OAC només obrirà els matins

  Coincidint amb les vacances de Setmana Santa i durant dues setmanes, l'horari de l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania es modifica i tancarà les tardes de dimarts i dijous.
   
  Així doncs, del 3 al 14 d'abril l'horari d'atenció a la ciutadania serà de 8 a 14 hores.
   
  Tot i haver-se reprès l'atenció sense cita es manté l'opció de cita prèvia per si es vol garantir l'atenció sense esperes. Per reservar la cita cal fer-ho des del següent enllaç

 • Subvencions per a les entitats esportives

  28 de març de 2023

  S’obre la convocatòria de subvencions per a les entitats esportives

  Poden sol·licitar les subvencions, els clubs i associacions esportives sense finalitat de lucre, domiciliats al municipi, legalment constituïdes i inscrites al registre de la Secretaria General de l’Esport o bé al Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya.

 • Jo vull saber

  27 de març de 2023

  Ja podeu enviar les vostres preguntes pel programa Jo vull saber de Ràdio Montmeló del mes de març

  El programa Jo vull saber del mes de març es publicarà dijous 30, darrer dijous de mes. En aquest programa l’alcalde contestarà tota una bateria de preguntes de la ciutadania. Teniu fins dimecres 29 per enviar les vostres preguntes que es traslladaran al programa.

 • 21a edició del concurs de punts de llibre de Sant Jordi

  26 de març de 2023

  21a edició del concurs de punts de llibre de Sant Jordi a Montmeló

  La Biblioteca comença a preparar la Diada de Sant Jordi amb el concurs de punts de llibres per a infants i joves. A partir del 27 de març podreu recollir el punt de llibre per il·lustrar a la mateixa biblioteca.

 • Escriu-Mó 2023

  26 de març de 2023

  Aquest Sant Jordi torna el concurs literari Escriu-Mó

  Per quart any consecutiu es convoca el premi literari de relats curts Escriu-Mó, que es va iniciar l’any 2020 arran de la pandèmia i que ara ja s’ha consolidat com una de les activitats més destacades de la Diada del llibre a Montmeló.

 • Dia Mundial de la Poesia a Montmeló: lectura de poemes a la biblioteca

  24 de març de 2023

  Poemes als balcons i a la biblioteca durant el Dia Mundial de la Poesia a Montmeló

  Aquest passat 21 de març Montmeló va commemorar el Dia Mundial de la Poesia durant tota la jornada. Es va iniciar amb la balcona de poemes des de diferents indrets del municipi i va finalitzar amb la lectura del poema oficial del 2023 en diferents idiomes, a la biblioteca municipal.

 • curs de manteniment industrial per a joves

  24 de març de 2023

  La formació laboral continua a la G2M

  Aquest proper dissabte 25 de març serà ja el tercer dia del nou curs d'Informació al públic, que ha tingut molta acceptació, i del qual se'n preveu ja una segona edició per a després de Setmana Santa. Paral·lelament, ha començat també de la millor manera el curs de manteniment industrial per a joves, inclòs en les accions del Programa Singulars a la comarca.  El jovent que alterna formació teòrica, formació a l'aula d'informàtica amb programes informàtics que simulen experiències...

 • Fotoemociona't

  24 de març de 2023

  Fotoemociona’t a l’Estació Jove

  El públic de l’Estació Jove participa en un projecte que treballa les emocions a través de l’art i les imatges.
   
  Els darrers mesos, l'equip de professionals de l'Estació Jove s'ha enriquit en acollir a una voluntària del projecte Erasmus+ del Cos Europeu de Solidaritat, graduada en psicologia i especialitzada en el treball a través de les arts que ha vingut des d'Itàlia.

 • Sala de la Concòrdia

  23 de març de 2023

  Convocatòria del Ple Ordinari de l'Ajuntament de Montmeló del 28 de març de 2023

  De conformitat amb el que s'estableix en el ROF, us convoco a la sessió Ordinària de Ple de l'Ajuntament, que es farà el 28 de març de 2023, a les 19:30 hores (segona convocatòria a les 20:00 hores), a la Casa Consistorial, amb l'ordre del dia següent:
   
  1.- APROVACIÓ DE L'ESBORRANY DE L'ACTA DE LA SESSIÓ ANTERIOR: 28 DE FEBRER DE 2023 
  ÀREA DE GOVERN I ECONOMIA
  2.- DONAR COMPTE LIQUIDACIÓ DE PRESSUPOST ANY 2022, DE L'AJUNTAMENT I DE L'ORGANISME AUTÒNOM "RESIDÈNCIA CAN DOTRAS"3.-...

 • subvencions per al lloguer a persones joves

  23 de març de 2023

  Convocatòria de subvencions per al lloguer a persones joves, del 23 de març al 5 d’abril de 2023

  L'Oficina Comarcal d'Habitatge del Vallès Oriental informa que el 22 de març de 2023, s’ha publicat la Resolució TER/931/2023, de 17 de març, per la qual s’obre la convocatòria  per a la concessió de les subvencions del Lloguer Jove.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA