Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

21:54  |  18/08/2019

Data i hora oficial

El temps

Participació

L’Ajuntament de Montmeló, com a canal directe de participació ciutadana en els assumptes públics, reconeix i garanteix el dret de participació de tots els veïns i ho regula en el títol cinquè del Reglament Orgànic Municipal.

 

La participació ciutadana, entesa com la capacitat de la ciutadania d’intervenir en els processos de definició de les polítiques públiques, és cada cop més necessària i reclamada per la ciutadania.En aquest sentit, l'Ajuntament ha creat espais de trobada, de reflexió i de participació ciutadana amb una visió global per a la gestió estratègica del municipi.

 

Amb la voluntat de prestar un bon servei a la ciutadania, posem al vostre abast eines de participació per conèixer la vostra opinió. Feu-nos arribar els vostres suggeriments i comentaris a la gestió municipal.

 

 

Notícies

 • Montmelo decideix - Pressupostos Participatius 2019

  12.8/2019

  FINALITZA LA FASE DE SUPORTS DE PROPOSTES DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2019

  Fins a 220 persones han donat 497 suports a les propostes del pressupostos participatius. Un cop finalitzat el recompte de suports, els equips tècnics ja treballen per desenvolupar  les 10 propostes que han recollit més suports, entre les quals votarà la ciutadania.

 • Borsa de participació ciutadana de Montmeló

  15.7/2019

  S’OBRE LA BORSA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA DE MONTMELÓ

  Si tens més de 16 anys i vols participar-hi, apunta't i entraràs en el sorteig per formar part del Consell de Poble. 
   
  El Consell de Poble de Montmeló és l'espai de coordinació de tots els actors socials i econòmics del municipi. Té la finalitat...

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA