Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:22  |  27/11/2022

Data i hora oficial

El temps

ERC - Un any excepcional requeria mesures excepcionals

26/1/2021

Hem engegat un 2021 amb força i amb uns esdeveniments, tant polítics com climàtics, que ens poden fer pensar que el 2021 també vindrà carregat de sorpreses i reptes.

 

En clau local, hem passat un any difícil, on la principal preocupació s’ha centrat a superar els efectes d’una pandèmia que està afectant a tots els sectors, des de comerços a empreses i de empresaris a treballadors.

 

En aquest sentit, des de promoció econòmica, hem ampliat el servei d’atenció a l’usuari de borsa de treball amb una assessora d’orientació laboral que pugui atendre l’increment de demanda d’aquest servei, oferint també cursos i grups de treball per a la recerca de feina.

 

Els pressupostos dedicats a plans d’ocupació s’han incrementat en un 50% ampliant així els llocs de treball i la seva durada.

 

Un altre punt, que ha estat aprovat aquest mes de gener, és la ampliació de bonificacions a empreses que contractin personal de la borsa de treball de Montmeló.

 

Durant tot el 2020, s’han aprovat 3 plans de subvencions i/o bonificacions per a comerços i empreses del municipi, que afectaven a l’IBI, recollida de residus, servei d’aigua, quotes de mercat, impost d’ocupació de via pública o subvencions a fons perdut.

 

La campanya eMOciona’t, ha comptat amb 36000 euros en vals de compra per tal d’ajudar tant a comerços com a ciutadans i cal agrair l’èxit de la campanya, tant als comerços que s’hi han adherit, com a tots els ciutadans que hi ha participat, donant una empenta al comerç local que tant està patint en aquests moments.

 

Per a un municipi petit com Montmeló, això suposa un esforç per part del consistori, però un any excepcional requeria mesures excepcionals.

 

A nivell nacional, tenim a vista unes eleccions que es preveuen complicades, tant per organització com per participació, però que afrontarem amb la mateixa força i les mateixes ganes de sempre per tal de donar un pas endavant en la construcció de la república catalana i la millora en drets i serveis per als ciutadans de Catalunya.

 

Ara més que mai, cal preservar els drets dels ciutadans i vetllar per la economia, garantir l’accés a un servei mèdic gratuït i de qualitat i una educació inclusiva i a l’abast de tots.

Fem-ho possible! Estem al vostre servei.

 

Amonserrat@montmelo.catData de modificació: 28/01/2021 13:11:41