Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:07  |  02/10/2022

Data i hora oficial

El temps

PSC - Bon Nadal en un mal any (Crònica 40)

26/1/2021

A ningú se li escapa que els reptes que teníem aquestes festes de Nadal com a equip de govern eren molt importants i plens de situacions d’incertesa.

 

La pandèmia del COVID ens ha portat a una situació de fortes restriccions en la realització d’activitats tradicionals de les festes de Nadal i, simultàniament a una delicada situació del teixit econòmic local per les limitacions i impediments d’obertura, aforament, etc.

 

Per això calia ser valents i innovadors en la proposta i, des de la prudència i la consideració dels diferents factors condicionants, liderar des de l’Ajuntament una campanya de Nadal que fos útil al moment que vivim i als montmelonins i montmelonines.

 

La posada en marxa d’una segona tanda de subvencions i ajuts directes i la campanya de bonificació amb vals de 20 euros a les compres locals han estat ben acollides per comerç i ciutadania. Els comentaris positius han estat unànims, tant per la seva rapidesa a implantar-la com per l’esforç econòmic que ha suposat.

 

Un cop la part econòmica estava en marxa i funcionant d’allò més bé, calia posar el focus sobre la part més emotiva; allò que diuen “l’esperit del Nadal”.

Aquí va entrar en joc la campanya Emociona´t.

 

Les coses van començar a anar bé amb els concursos de felicitacions i de guarniment de balcons i façanes. Poques vegades, potser mai, s’havien vist tants llums donant vida i color a les nits de Nadal. Un gran èxit, amb alguns carrers bolcats en aconseguir ser els millors. Una gran competició.

 

El photo-call de la Plaça de la Vila i la botiga de l’Emociona’t van ser dos fils conductors de la campanya nadalenca.

 

Quedava pendent de quina manera es resolia la impossibilitat de celebrar l’acte amb més participació als nostres carrers: la cavalcada dels Reis d’Orient.

 

Estava clar que no es podria fer com sempre i que calia donar una volta a tot allò que s’havia fet sempre.

 

L’equip de govern, amb la implicació dels tècnics directament afectats i de tots els departaments de l’Ajuntament als que es demanava suport, va arriscar i va pensar que la Fàbrica dels Reis d’Orient i el Bona Nit d’aquests el dia 5 al vespre, podia aportar les dosis de màgia i il.lusió que el Nadal aporta a molta gent.

 

Al final, tot i les pors, tot va sortir bé. Tant que fins i tot ara es dubte de que es farà al Nadal de 2021.

 

Moltes felicitats a l’equip de govern i al personal de l’Ajuntament per haver fet possible un Bon Nadal en un mal any.Data de modificació: 28/01/2021 14:04:06