Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:49  |  02/10/2022

Data i hora oficial

El temps

ERC - En som conscients (Crònica 38)

19/11/2020

Són dies difícils, en som conscients; sobretot, no cal dir-ho, per a les persones que han perdut éssers estimats, o que tenen malalts, però també per a tots els que han perdut o veuen perillar la feina. Malgrat els anuncis de les vacunes que han d’arribar, hi ha incertesa i també hi ha crisi. En som conscients.

 

Per fer-hi front des de l’Ajuntament, ens debatem entre el fet que volem plantejar moltes línies de suport i el fet que tenim recursos limitats. Som l’administració més propera al ciutadà, la que rep en primera persona les vostres necessitats i demandes diàries,  però ni som l’administració que fa les normes, ni la que té més recursos humans o econòmics.

 

Tot i això, tant des de l’equip de govern del qual formo part, com des del Departament de Promoció Econòmica que gestiono, es treballa per controlar el risc de contagi alhora que per desenvolupar el màxim d’accions possibles per tal de recolzar a totes aquelles persones i empreses que estan patint més els efectes de la crisi econòmica causada pel Covid. En aquest esforç ens hi trobareu i volem que us hi sumeu tots, cadascú amb el seu granet de sorra. I potser algun cop no en sabrem prou, però sempre, us ho puc assegurar, ho fem amb la millor voluntat, perquè ens coneixem els uns als altres, sabem on vivim, ens veiem cada dia, perquè som veïns.

 

Us demano també el màxim de respecte per mantenir a ratlla el Covid, i també el màxim de responsabilitat per tal que els nostres veïns i empreses i comerços del municipi puguin seguir treballant. Un comerciant deia un dia que per a que el client pugui tenir Servei, ell s’ha de poder guanyar la vida. Doncs és això, també. Si volem un poble pròsper i amb serveis, tinguem-ho clar i actuem en conseqüència, no especulem amb això. Som tots al mateix vaixell i procurarem que aquest vaixell vagi a bon port, perquè hi som tots a dins, en som conscients.Data de modificació: 20/11/2020 13:12:49