Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:25  |  05/12/2022

Data i hora oficial

El temps

Canviem Montmeló - Les persones passen, les organitzacions i les idees perviuen (Crònica 38)

19/11/2020

Fa uns dies que he deixat de ser el Portaveu de Canviem Montmeló, una tasca que he desenvolupat amb orgull i entusiasme durant els darrers 11 anys, sempre acompanyat d’un equip de persones meravelloses, honestes i valentes, de qui he après infinitat de coses.

 

 Deixo de ser portaveu, funció que ara queda en mans del nou equip coordinador escollit per la nostra Assemblea que compta amb tot el meu suport i col·laboració, però no marxo gaire lluny.

 

Seguiré exercint de regidor fins el 2023 i seguiré participant activament a Canviem Montmeló i treballant per a fer un Montmeló més just, més verd i més igualitari. Empenyent a favor de la justícia social i de la igualtat d’oportunitats, sempre al costat d’aquells que més ho necessitin, com he fet cada dia des de fa 11 anys. Seguiré sempre al servei de Montmeló i de la seva gent, però ara ho faré des de la segona fila.

 

En temps tan complexos com els que ens toca viure, calen cares noves, nous lideratges que aportin una nova mirada al nostre projecte de transformació per a Montmeló. Nous equips que s’il·lusionin amb cada racó del nostre poble i que somiïn col·lectivament per a millorar-lo. I afortunadament els tenim. Tenim un munt de veïns i veïnes disposats a lliurar el seu temps i les seves forces a fer un Montmeló millor, i això ens ha de fer sentir orgullosos a tots.

 

Aprofito aquestes línies per a disculpar-me si, en l’exercici de les meves funcions, he pogut ofendre algú o si en algun moment us he decebut. Us puc assegurar que tot el que he fet, ho he fet pensant sempre en el benestar i la millora de la gent de Montmeló.

 

I, per acabar, agreixo moltíssim el suport rebut per les meves companyes i companys durant aquest temps i l’escalf de les 1.500-1.800 persones que any rere any ens han fet confiança electoral i ens han convertit en una organització referent del nostre poble. Sense tots i cadascun de vosaltres, avui Canviem Montmeló no existiria.

 

Les persones passen, les organitzacions i les idees perviuen.

 

Visca Montmeló!

 

Jordi Manils TavíoData de modificació: 20/11/2020 13:10:47