Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:10  |  30/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Fem Montmeló - Cal continuar atents i seguir treballant amb esforç, solidaritat i civisme (Crònica 35)

21/7/2020

Un acte de presentació de les mesures excepcionals a causa de la COVID-19 no calia, ja s'havia fet, en el Crònica, en el Ple, en declaracions a Vallès Visió...., a les Xarxes.....ja n’hi ha prou, oi?

 

És l'obligació del consistori, prendre les millors mesures, com pensem que així s’ha fet, i si pot ser consensuades amb totes les forces municipals, encara millor.

 

No hem vist, ni veurem cap col·lectiu, ni metges, ni infermeres, ni personal de neteja, ni mestres, ni .... de diferents sectors essencials que ara facin mítings explicant a la població el que han fet, el que han lluitat, els pocs mitjans que han disposat, la por que han passat, la valentia que han tingut... doncs simplement s'han dedicat a fer la seva feina, com fan i seguiran fent sempre, sense càmeres ni públic.

 

El reconeixement, el recolzament potser millor, si cal,  ha de ser per les víctimes, per les persones que ens han deixat i per les persones que en el nostre municipi en pateixen i en patiran les conseqüències de la crisi econòmica i social que la pandèmia ha agreujat i accelerat.

 

I l’agraïment cal fer-lo extensiu a totes les persones treballadores dels diferents col·lectius i sectors que ho han donat tot i ho segueixen donant per a sostenir la vida i tenir cura de qui ho necessita, de la resta de ciutadans. I agraïment també a les persones voluntàries del municipi que han fet la seva feina de forma anònima, discreta, com molts i molts anònims que sense estar en cap llista ho han donat tot en aquesta pandèmia, estant atents als seus veïns, fent comunitat... A aquestes persones anònimes ningú els hi farà arribar cap carta, cap reconeixement... ni l'han buscat.

 

Aprofitem per fer una crida a ampliar aquestes Xarxes Solidàries, subterrànies, silencioses, doncs malauradament no és moment per relaxar-se, el virus continua present i cal continuar atents i seguir treballant amb esforç, solidaritat i civisme... gràcies a la feina incansable de molts i a la consciència i responsabilitat de tothom, potser ens en sortirem.Data de modificació: 28/09/2020 08:43:43