Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:31  |  06/02/2023

Data i hora oficial

El temps

ERC - Comencem el nou curs (Crònica 36)

24/9/2020

A punt d’entrar a la tardor, no tan sols comença el nou curs per als nostres fills i filles, també engeguem un curs polític 2020-2021, tots dos ben diferents però tots dos marcats per aquesta situació de neguit i incertesa per saber cap a on evolucionarà aquesta crisi sanitària, que ens proposarà reptes a tots els nivells.

 

L’economia familiar es veu afectada pel tancament o reducció de treballadors a alguns sectors, l’atur i els ERTOs han sigut un dels temes més comentats i les relacions socials s’han vist afectades per les mesures de seguretat que hem de prendre per tal de mantenir distancies i evitar contactes.

 

Encarem aquest nou curs doncs, amb una nova perspectiva, ja que, tot el que preveiem quan vam començar la legislatura, ho hem hagut d’anar modificant i adaptant a la nova situació que ha variat constantment

La tornada a escola serà un dels reptes on tenir més cura, després de mesos, la represa dels estudis i el retrobament entre alumnes preveu unes mesures de seguretat i higiene que hem de seguir tots plegats.

 

Des del consistori, tenim clar que els departaments de promoció econòmica i comerç tindran un paper clau els pròxims mesos, tant per ajudar als usuaris de la borsa de treball, a qui hagi de fer tràmits amb l’administració per temes d’atur o ERTOs, com a les empreses que tinguin dubtes o problemes a l’hora d’afrontar aquesta etapa.

 

La col·laboració amb serveis socials serà important per a poder actuar i fer front (a més dels usuaris que ja hi ha) a tots aquells nous afectats per la COVID-19.

 

Els usuaris del Casal de la gent gran, tenen ara a la seva disposició els espais de la g2m per poder continuar amb els seus tallers i activitats mentre el Centre de dia ocupa una part del Casal.

 

La planificació del nou Pla de Mandat i els pressupostos per al 2021 seran de gran importància per afrontar amb garanties aquest nou curs i superar junts tots els reptes.

 

Estem d’acord en que són dies complicats, però tots hem de posar de la nostra part i fer que  Montmeló tiri endavant, com a poble cohesionat i unit, ens en sortirem.

 

Cuideu-vos, cuidem-nos!

 

Podeu contactar amb nosaltres a través de xarxes o a: amonserrat@montmelo.catData de modificació: 28/09/2020 08:37:47