Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:20  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

ERC - Ara ens toca a nosaltres. Ara et toca a tu ! (Crònica 35)

21/7/2020

La sortida de la crisi provocada pel coronavirus determinarà el futur del país a tots els nivells. El que fem avui serà en part el que serem demà. I, per això, creiem que és imprescindible que aprofitem aquesta etapa de reconstrucció que s'inicia ara per bastir els fonaments de la República catalana per la qual treballem, la societat i el país que volem.

 

Primer ens ha tocat resistir la força d'un virus inhumà i ara ens toca reconstruir el país després de la paralització conseqüència de la pandèmia. I, precisament, aquesta etapa ha de servir per posar els fonaments de la societat justa i lliure que anhelem, la República catalana.

 

Davant dels qui pretenen aprofitar el moment per apuntalar de nou el règim del 78, nosaltres optem per construir els fonaments de la República catalana. Volem aprofitar aquest moment per transformar el país i caminar cap al futur.

Hem de reforçar els serveis públics per construir un Estat del Benestar modern i avançat; reconciliar el treball amb la vida; recosir el territori i avançar cap a un país equilibrat i connectat en xarxa; apostar per l'energia renovable i els residus 0; recuperar la cultura com impulsora d'una ciutadania lliure i compromesa;

 

El petit comerç esta patint greument les conseqüències d’aquesta crisi i cal que li fem costat si no volem que el nostre teixit comercial desaparegui poc a poc, així doncs, és hora, més que mai,  de fer poble, és hora de fer pinya, #ARAETTOCAATU !!!

 

Som aquí per fer una Catalunya lliure, justa, diversa, pròspera, neta i feminista.

 

Podeu contactar-nos a xarxes socials o a:Data de modificació: 22/07/2020 12:41:31