Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:29  |  28/09/2022

Data i hora oficial

El temps

ERC - 8 de març, Dia de la Dona (Crònica 33)

27/5/2020

Des del nostre retorn al govern municipal, l’1 d’abril, i com no pot ser d’altra manera, hem estat completament abocats a combatre els efectes de la crisi del COVID-19, posant-nos a disposició de tots els departaments municipals implicats, d’una manera o altra, en pal·liar les dures conseqüències d’aquesta crisi.

 

En un primer moment, com també no podia ser d’altra manera, es va recolzar la preparació i aprovació del nou reglament d’ajuts d’Acció Social, i ara la següent prioritat és la preparació de tot un seguit de mesures relatives a les accions en matèria de Promoció Econòmica i Ocupació. Aquestes mesures preveuen bonificacions de taxes i subvencions de diversos tipus per als establiments i petites empreses més afectades, un 50% d’increment de la despesa en subvencions per a contractació de personal i un altre 50% d’increment de les places que es trauran en el Pla Local d’Ocupació 2020, entre altres. No obstant, no tot és diners, també hi ha el reforç en l’atenció i el suport particularment de les persones i els col·lectius més vulnerables. Amb l’entrada a la fase 1, es reprendrà ja l’atenció personal, directa, des del Departament de Promoció Econòmica, a les instal·lacions de la G2M.

 

Esperem poder superar ben aviat aquest desconfinament i retrobar-nos altre cop als llocs de sempre. Mentrestant, molta força, tingueu la confiança que treballem per a vosaltres, i quedo a la vostra disposició per a qualsevol tema que vulgueu comentar. Podeu contactar amb mi a través de les xarxes o per correu electrònic aamonserrat@montmelo.catData de modificació: 27/05/2020 13:18:50