Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:44  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

FEM Montmeló - FEM un Montmeló més amable per a les persones (Crònica 32)

18/3/2020

És una realitat que el municipi de Montmeló ha sofert tota una sèrie de canvis pel que fa a l’urbanisme i infraestructura del mateix, això afecta de manera primordial a l’eix transversal del nostre poble (Av. Pompeu Fabra) que arriba fins a les Piscines Municipals de Montmeló, així com tota la nova planificació de la Llosa i les properes modificacions del POUM. En aquesta millora s’observa un gran interès per la creació d’un espai on les persones del nostre municipi tinguin prioritat a l’hora de circular ja que les voreres són més amples, hi ha zones enjardinades i bancs per gaudir de la calma i la conversa pausada, en aquests espais, a més la circulació dels cotxes està limitada a 20km/hora.

 

Això a priori no sembla cap problema, però la realitat és que els cotxes circulen a més velocitat de la que està permesa, sense que representi cap tipus de sanció, de la mateixa manera les persones moltes vegades s’obliden per on han de circular ja que els espais no queden clarament delimitats i senyalitzats. En definitiva, suposa d’una banda una inseguretat pels vianants i una manca de coherència pel que fa al que hauria de ser aquest espai.

 

Des de FEM creiem i així ho vam manifestar a l’anterior ple, que l’espai que creua el poble, des de l’Avinguda Pompeu Fabra amb Miquel Biada fins al carrer Vic, hauria d’estar tancada a la circulació de vehicles els caps de setmana, concretament de divendres tarda fins a dilluns al matí i així donar preferència a les persones per que puguin gaudir d’un espai que sembla que ha estat pensant per elles, no? No importa que no sigui un centre comercial com hi ha a altres municipis de comarca com a Granollers, sinó que aquells que governen pensin realment amb les persones del seu poble permeten que puguin gaudir dels espais sense cap risc per la seguretat.Data de modificació: 19/03/2020 15:33:29