Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:33  |  12/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Canviem Montmeló - Que no ens aturin les estàtues de sal ni les pedres del camí (Crònica 32)

18/3/2020

Quan l'estiu del 2018 el PSC va rellevar de l'Alcaldia a Antoni Guil, per deixar-la en mans de Pere Rodríguez, el nostre grup municipal va plantejar 25 propostes prioritàries per començar una nova etapa de canvi a Montmeló. Algunes d'aquestes propostes van ser coincidents amb d'altres formacions polítiques, per això després de les eleccions municipals vam plantejar un “Pacte de la Concòrdia”, amb totes les forces progressistes del poble. Plantejàvem un govern ampli, plural i d'esquerres, que representés un gran consens entre la ciutadania. La idea va ser rebutjada, principalment pel PSC, que va optar per començar a governar en minoria.

 

Amb un govern en minoria, Canviem Montmeló vam poder fer modificacions substancials a les ordenances fiscals i una vintena d'aportacions al Pressupost municipal per aquest 2020. Unes propostes que citàvem al darrer article d'aquest butlletí i a les nostres xarxes i que vetllarem perquè es compleixin i no es desviïn ni desvirtuïn.

 

Ens hagués agradat poder gestionar i dur a terme les nostres propostes des del govern, però de moment el PSC segueix preferint governar en minoria o amb coalicions febles. Sembla que hi ha sectors poderosos a Montmeló que temen els governs amplis, amb debat i confrontació d'idees. No volen que es qüestioni res i prefereixen caminar d'esquenes al futur, per poder mirar millor el passat. Diuen que l'home és l’únic animal que ensopega dues vegades amb la mateixa pedra, caminant d'esquenes segurament ni te'n adones. 

 

Nosaltres seguirem procurant mirar allà on caminem i generar consensos per canviar les coses. Estem convençuts que si res no es canvia, res no s'avança i que per progressar és indispensable anar de cara i amb valentia. Amb covardia i immobilisme només aconseguirem que certes estàtues de sal segueixin governant el nostre poble.

 

Per a més informació pots contactar amb nosaltres a l’adreça: info@canviemmontmelo.catData de modificació: 19/03/2020 15:31:02