Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:28  |  29/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Fem Montmeló - Benvingut Setembre (Crònica 26)

23/9/2019

Tornem de les vacances i comencem setembre amb ganes i il·lusió. Després d’aquest petit descans venim amb ganes de poder encarar aquest “nou curs” per portar a terme les fites del projecte que vau poder conèixer abans de les eleccions. Tenim molta feina per davant però també moltes ganes de fer!

 

A través del crònica i les nostres xarxes socials us farem arribar notícies sobre el nostre posicionament del que vagi succeint tant a la vida política com en la veïnal de Montmeló. Aprofitarem aquests espais per donar a conèixer les nostres accions, pensaments i posicionaments sobre els diferents esdeveniments d’interès veïnal.

 

Així mateix, aprofitem aquesta primera publicació, després dels agraïments postelectorals, i seguint una de les propostes del nostre pla d’acció, Fem-ho possible, per informar de la nostre intenció de posar-nos a treballar en un replantejament dels continguts d’aquest diari.

 

Volem involucrar a tècnics, responsables polítics, professionals del sector i la resta de formacions, en la creació d’una proposta de gestió del diari municipal Crònica, que ens permeti millorar aquesta publicació amb l’objectiu de fer-lo quelcom més plural. Pensem que cal cercar mecanismes que garanteixin la transparència, veracitat, pluralitat i qualitat d’aquest mitjà públic, per dotar-lo de continguts interessants i rellevants per els veïns i veïnes, així com que propiciïn la participació de tots els actors de la vida pública en la creació de continguts, fent que esdevingui un mitja més plural.Data de modificació: 25/10/2019 13:13:38