Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:55  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

Canviem Montmeló - El Pacte de la Concòrdia no arriba (Crònica 26)

23/9/2019

Ja és oficial, la manca de responsabilitat política ens aboca a unes noves eleccions el 10 de novembre. La decisió del PSOE de vetar i no voler pactar un govern amb Unidas Podemos i les esquerres progressistes ha acabat fracassant la investidura de Pedro Sánchez.

 

Una vegada més els ciutadans i ciutadanes pagarem per la manca de voluntat de fer un acord polític que afavoreixi a la classe treballadora. I no perquè fos difícil, sinó perquè des d’un primer moment el PSOE ha volgut governar en solitari amb un recolzament gratuït de qualsevol partit polític, limitant així la possibilitat de gaudir d’una vegada d’un govern d’esquerres ampli que estigui al servei de la gent.

 

Tristament aquesta situació ens fa pensar en el govern actual de Montmeló, on totes les esquerres progressistes que som al consistori fent d’oposició continuem esperant una resposta del govern del PSC, que es limita a governar en minoria. Ja han passat tres mesos des de la investidura i cap de les promeses que se’ns va fer han estat complertes. El Pacte de la Concòrdia no arriba, i a Montmeló li esperen 4 anys de reptes enormes amb un govern municipal que ara mateix no és sòlid i amb un projecte de poble poc solvent.

 

Des de Canviem Montmeló lamentem que aquest pacte no hagi estat possible, perquè els montmelonins i montmelonines es mereixen que d’una vegada les esquerres treballem colze a colze, al govern de Montmeló i al govern espanyol.

 

Ara la decisió torna a estar en mans de la gent, i tot i el desgast i la ràbia que això ens provoca als ciutadans, hem de ser conscients de la importància que té anar a votar el pròxim 10 de novembre. Ens juguem una política social, feminista i ecologista que trenqui amb les desigualtats i que d’una vega da posi al capdavant a les persones de carrer i no als poderosos.

 

Creiem que una vegada més ens han tornat a prendre el pèl i ja és hora d’actuar. Durant els últims anys el govern ens ha fet creure que no hi havia diners per les pensions, la sanitat, l’educació o per fer polítiques socials que afavoreixin la vida de les persones i acabin amb la pobresa que pateixen moltes famílies. Però de nou ens dirigim cap a unes altres eleccions. No creieu que és hora de canviar i apostar per una alternativa d’esquerres real? Doncs entre tots i totes ho podem aconseguir el 10 de novembre.Data de modificació: 25/10/2019 13:14:20