Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:51  |  05/12/2022

Data i hora oficial

El temps

ERC - A punt per treballar pel nostre projecte, a punt per treballar per Montmeló (Crònica 24)

18/6/2019

Abans de res, vull donar les gràcies als 412 vots que ens han fet confiança i ens han permès consolidar-nos com a grup municipal, també donar les gràcies a tot l’equip que ha format part de la nostra llista per tota la seva feina.

 

Aquests dies, tant pre-electorals com postelectorals han fet reviure el que va passar fa 4 anys, en que els resultats de les municipals ens van deixar al mig entre dos grans grups i tothom va fixar en nosaltres el futur del consistori.

 

Van ser moments molt difícils i que ens van agafar de nou a tots, recordo moments de mol ta pressió i atacs, de divisió i enfrontaments, no vull culpar ningú de les seves decisions i de creure en les seves raons, segur que per a ells eren les encertades, però sí que vull dir que molts es van quedar amb una versió que ja els anava bé i no van voler escolar la nostra, a dia d’avui encara no ho han fet.

 

Tot això ha provocat que m’insultin davant la meva parella i davant la meva filla, he perdut una amistat de la infància i això, us ho asseguro, fa molt mal, no sabeu el mal que heu fet.

 

S’ha dit que he cobrat calers en negre, fins i tot m’han regalat un cavall, qui tingui el valor suficient que vingui i m’ho digui a la cara!

No he callat mai davant qui s’ha atansat a preguntar-me i no ho faré mai, no tinc res a amagar.

 

Vam triar l’opció que van votar els militants per desencallar l’empat que hi havia a la llista d’ERC després d’unes negociacions a les que se’m tenia al marge. I amb el cap ben alt hem treballat per a tirar endavant el nostre projecte tant dins de govern com a la oposició.

 

És de rebut donar gràcies als recolzaments que hem tingut i també ho és demanar perdó per les vegades que no hagi estat políticament correcte a l’hora de defensar el nostre projecte.

 

El temps ens ha donat la raó i hem crescut un 30%, tenim un equip renovat, jove, amb ganes, per a mi és un orgull poder representar aquest equip i aquest poble.

 

Aquest any, les negociacions han estat molt suaus, i tot i la proposta de poder fer un govern de concentració amb totes les forces i formar un govern de progrés sense dretes, no s’ha pogut arribar a cap acord i haurem de seguir negociant els punts i els projectes entre tots, esperant que qui governi ho faci de manera oberta, deixant participar a tothom i escoltant les propostes que ens arribin des de l’oposició.

 

Tornarem a treballar pel nostre projecte i per al nostre poble, per qui ens ha votat i per qui no ho ha fet, treballarem per fer avançar Montmeló amb la nostra manera de fer, escoltant a la ciutadania sense mirar de quin color polític són, perquè més enllà d’això, som veïns.

 

Ho farem des de govern o des de la oposició, fent política de despatx o fent carrer.

 

M’estimo el meu poble, m’estimo el meu país, i és per això, només per això, que soc aquí.Data de modificació: 25/10/2019 12:32:28