Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:22  |  04/12/2022

Data i hora oficial

El temps

Fem Montmeló - Ho hem fet possible! (Crònica 24)

18/6/2019

Ens agradaria, primerament, donar-vos les gràcies per la confiança disposada a FEM Montmeló. A les 598 persones que han fet possible que formem part de la política municipal, gràcies, gràcies i mil gràcies... per cada paraula que ens heu fet arribar, per cada gest de suport rebut, per cada idea que ens heu aportat, per parar-vos a escoltar i deixar que us escoltem, per plasmar a les urnes la confiança en aquest projecte. Ho hem fet possible i és gràcies a tots i totes vosaltres!


FEM Montmeló neix d’un grup de persones reunides a finals del 2017, que fa temps que treballem per Montmeló des de diferents associacions i creiem que era necessari una opció diferent per la política municipal. A l’anar obrint aquest projecte a grups reduïts i veure que més persones creien en la necessitat d’un projecte transversal, on la representació al govern fos la mostra del nostre poble divers, ens va reafirmar per fer possible una opció política on la participació ciutadana fos indispensable per funcionar, on tothom es sentis còmode i respectat indiferentment de la diversitat de pensament, fer possible la creació d’una formació sense ingerències d’àmbit superior que poguessin condicionar els interessos del nostre municipi.


Fem Montmeló treballa en assemblees obertes a tothom amb relacions horitzontals on tothom aporta els seus coneixements, les seves ganes, il·lusió, energia i el temps que pot, i així es va elaborar el projecte que durem a terme en aquest mandat.


Ens sentim satisfets de tota la feina feta, d’haver superat els obstacles que ens hem anat trobant pel camí, de les assemblees de treball per elaborar el projecte, de plasmar aquestes idees i d’haver aconseguit fer una bona campanya malgrat els pocs recursos.


La darrera assemblea va decidir el pla d’acció més immediat. Les persones que formen FEM Montmeló hem decidit treballar per Montmeló sense entrar en el govern, i ho volem fer de forma transversal, amb una oposició constructiva perquè aquesta es la nostra manera de treballar.


Si voleu conèixer-nos millor, si teniu ganes de treballar pel poble, si us estimeu Montmeló i la seva gent, si penseu que es possible entendre’s perquè l’objectiu comú és el benestar de la ciutadania de Montmeló, benvinguts i benvingudes a FEM Montmeló.


Podeu seguir els nostres passos a la web www.femmontmelo.cat, on trobareu el pla d’acció i les accions concretes que se’n desprenen.
Desitjar-vos un molt bon Sant Joan i una molt feliç Festa Major!Data de modificació: 25/10/2019 12:57:30