Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:12  |  21/04/2021

Data i hora oficial

El temps

PSC - Com ha canviat Montmeló (Crònica 24)

18/6/2019

La primera expressió de la gran majoria de persones que han tornat a Montmeló després d’uns anys sense haver estat és : “ Com ha canviat Montmeló”

 

En funció dels anys que feia que no ens visitaven algunes d’aquestes persones no havien vist en obres , quasi a punt d’acabarse’n, la zona de l’església , ni acabada la primera fase d’urbanització de la Llosa; altres no havien vist la nova plaça de la Vila i la peatonalització de la carretera o l’aparcament al costat del pavelló Poliesportiu, el tancament de la pista de l’Escola Pau Casals o la conversió en un centre de formació i emprenedoria de la G2M.

 

Podríem anar tirant enrere i aniríem trobant canvis de tota mena, canvis que han canviat la fesomia de Montmeló i al mateix temps han fet més fàcil i còmoda la vida dels ciutadans i ciutadanes de Montmeló.

 

Han estat canvis que sempre s’han fet pensat en la majoria dels veïns i veïnes del nostre poble.

 

Ara, tot mirant endavant, hi ha reptes que s’han d’entomar amb determinació i sentit de la responsabilitat doncs són aquells que han de determinar el Montmeló del futur.

 

Un d’ells és aconseguir que l’oferta d’habitatges, tant de lloguer assequible com de compra, permeti als nostres joves desenvolupar el seu projecte de vida a Montmeló. Un altre és acabar tota la urbanització de la Llosa ( la segona fase sortirà ben aviat a licitació).

 

No es poden deixar de banda els reptes de convivència, civisme i seguretat als que la nostra societat ha de fer front de manera clara i decidida.

 

La formació de les noves generacions i de les generacions que ja estan treballant o en edat de fer-ho i que no poden deixar de formar-se de manera continuada, també és un repte a tenir molt en compte doncs d’això depèn en bona part que la taxa d’atur es mantingui com una de les més baixes de a comarca i fins i tot que encara sigui menor.

 

Tot plegat s’ha de fer amb una mirada progressista, integradora, respectuosa amb els drets dels més vulnerables, com les dones, la mainada o els nostres avis i àvies.

 

Una societat moderna viu en un canvi constant, en una adaptació continua que li permet avançar cap al futur, sense deixar ningú enrere. Aquest és el gran objectiu que qualsevol govern ha de tenir com a premissa i és amb el que el govern del PSC pensa seguir dirigint la política municipal els propers quatre anys i tants com la ciutadania li atorgui la seva confiança.

 

Avançarem amb tota la ciutadania de Montmeló, no tingueu cap dubte.Data de modificació: 25/10/2019 12:31:10