Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:41  |  07/08/2022

Data i hora oficial

El temps

ERC - Hi som! (Crònica 1)

19/5/2017

Aquest juny farà dos anys d'aquesta legislatura. El nostre grup municipal ha treballat des de la regidoria de promoció econòmica contactant amb empreses per a la realització de formació a mida de treballadors segons les necessitats reals d'ocupació, impartint així cursets d’especialització per aconseguir un major nombre d'incorporacions al mercat laboral. També hem creat unes bases de contractació que valoren la formació, l'experiència , la situació social i els coneixements de cada candidat per a una contractació més transparent. Aquestes bases es van modificant i actualitzant d’acord amb la formació i experiència renovades de cada treballador.

 

A l'Espai Emprèn, situat a la G2M, hem ampliat el nombre de despatxos per a emprenedors i petites empreses, amb una ocupació de gairebé el 100%; a més, s'ha creat el nou espai de Coworking per a treballadors que necessiten un lloc on connectar-se i treballar amb horaris i preus adaptats a les seves necessitats , sempre bonificant tarifes als ciutadans del poble.

Escoltem i mediem en els problemes que ens transmeten els ciutadans, siguin del tipus que siguin, denunciem els actes incívics, els atacs al medi ambient i vetllem pels temes urbanístics dels quals tenim constància.

 

En aquest moment històric en què es troba el nostre país, tindrem el privilegi de construir la Nova República.

 

Treballem per una feina digna, un marc català de relacions laborals que vetlli per un treball de qualitat i garanteixi l’ocupabilitat de les persones.

 

Treballem per unes pensions garantides, un sistema de pensions de repartiment sostenible que ha de pivotar sobre tres peus: contributiu, universal i complementari.

 

Per una sanitat pública, sostenible i de qualitat.

 

Per una educació  que garanteixi la igualtat d’oportunitats i la inclusió educativa ,sense l'ofec econòmic al qual ens trobem sotmesos per part del Govern central.

 

Bona mostra d'això ho veiem a les mocions que hem presentat o recolzat: moció per la pobresa energètica, en contra de l'homofòbia i transfòbia, a favor d'una mobilitat més sostenible, donant suport al referèndum i als càrrecs electes, a la retirada dels símbols franquistes que encara queden al poble, a la identificació de restes de les fosses comunes, etc.

 

Amb la boníssima noticia d'última hora sobre la licitació de la primera fase d'urbanització de la llosa, amb una inversió de 2,3 milions per part d'ADIF, el nostre grup valora positivament la feina de negociació dels darrers anys per part del govern, aconseguint desencallar la posada en marxa de les obres que seran de ben segur una gran millora en quan a mobilitat i integració urbana per al nostre poble

 

Volem seguir fent camí i volem escoltar-vos. Podeu contactar amb nosaltres al correu electrònic grup.erc@montmelo.cat o bé al nostre regidor amonserrat@montmelo.catData de modificació: 27/03/2019 13:48:05