Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:46  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

ICV - Propaganda i autobombo (Crònica 3)

25/7/2017

Els darrers mesos, el govern municipal ha posat en marxa aquesta nova revista, que es paga amb els diners de totes les montmelonines i montmelonins. Una revista farcida de propaganda electoralista, exclusivament al servei de l’alcalde i del PSC. Una revista que ofereix “informació” absolutament esbiaixada i tendenciosa, o directament manipulada. I que guarda un silenci sepulcral sobre qualsevol tema que no convingui als interessos dels que manen. Una revista antiga i sense ganxo, sense participació de la gent, que no parla de la realitat del nostre poble, sinó de les fotos que s’han fet l’alcalde i els regidors de govern.

 

Llegint el nou Crònica es podria creure que Montmeló és un paradís terrenal i que tot funciona a les mil meravelles. Però tothom sap que no és així. Davant la falta de propostes i accions del govern, deuen pensar que el millor és redoblar la propaganda i la desinfomació. Moltes fotos i titulars grandiloqüents per no parlar d’allò que preocupa la gent. Dels problemes del dia a dia. De les queixes. De la desigualtat. De la manca de participació i transparència.

 

Piscines tancades

 

Enguany, el grup d’ICV-EUiA, hem aconseguit que el govern aprovi una tarifa especial per a que les persones aturades de Montmeló puguin fer ús de les piscines municipals. Fet que considerem un èxit. Tot i que escoltades moltes opinions de veïns i veïnes, encara hi ha molt marge de millora i ja preparem més propostes per a la propera temporada.

 

Però el govern no ens ha fet cas en tot. El nostre grup no compartim que les piscines hagin estat tancades pràcticament tot el mes de juny. Mentre vivíem una onada de calor insuportable, que fins i tot ha portat gent a banyar-se a les fonts del poble, les piscines que ja estaven acondicionades per obrir i que s’havien d’haver obert amb un preu simbòlic durant els dies més crítics, seguien tancades per decisió del govern local.

 

L’únic argument que dóna el PSC per no obrir-les a principis de juny (encara que només fossin unes hores cada dia), és que costa diners. Diners que, diuen, no saben d’on treure.

Diners que no els falten, cada mes, per a fer aquesta revista electoralista. Qüestió de prioritats.Data de modificació: 27/03/2019 13:47:26