Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:57  |  14/08/2022

Data i hora oficial

El temps

PSC - Dos anys de govern complint compromisos (Crònica 3)

25/7/2017

El mes de juny es van complir 2 anys des de la constitució de l’Ajuntament després de les eleccions de maig del 2015.

 

Han estat dos anys intensos i plens de consecucions per a la millora de Montmeló. Fa dos anys el centre del poble encara no estava pacificat ni la Plaça de la Vila renovada. La plaça Joan Miró encara no s’havia reformat. Encara no havíem pogut tenir el reconeixement de la Generalitat de L’Estació com a Centre Obert ni teníem una aula d’estudi com la que tenim avui.

 

Fa dos anys només teníem la promesa que la primera fase de l’àmbit del soterrament s'executaria, i avui ja és una realitat que ADIF invertirà 2,4 milions d’euros en els propers mesos per urbanitzar i obrir la llosa als montmelonins i montmelonines.

 

A més, fa dos anys no teníem aquest Crònica que ara llegiu, una nova revista, moderna i d’informació constant que, a l'incloure publicitat, ens permet arribar més sovint als montmelonins i montmelonines estalviant costos des diners de tots.

 

En dos anys s’ha reduït gairebé un 4% l’atur registrat a Montmeló, passant de 616 persones aturades a 447 al mes de juny. Durant aquests dos anys s’han fet més de 60 accions formatives i de capacitació per a persones aturades, i hem posat a disposició dels petits autònoms un viver d’empreses perquè puguin iniciar la seva activitat amb uns costos assumibles.

 

En aquest període de temps, hem incorporat més bonificacions i ajuts a les ordenances per a persones amb necessitats i pocs recursos.

 

En aquests dos anys, en definitiva, hem donat compliment als compromisos que varem adquirir al nostre programa electoral i al Pla d’Acció de Mandat.

 

Això malgrat una oposició sense propostes ni idees, incapaç de reconèixer quan alguna cosa és útil i bona per als seus propis conciutadans. Una oposició que reclama al govern de Montmeló coses que allà on la seva formació governa no estan fent i si ho fan, es troben en pitjor situació. Absents de la vida municipal, viuen de l'oportunisme, del rum-rum a les xarxes socials, atrinxerats en les seves pròpies entitats i cercles i tancats a qualsevol diàleg o pacte, ni tan sols quan és pel bé de Montmeló.

 

Nosaltres seguirem treballant i ens esperen grans reptes. La urbanització de la segona fase de la BV5003, o la posada en marxa d’uns pressupostos participatius al tercer trimestre d’aquest any són només algunes de les fites més immediates.

Tenim un compromís amb Montmeló i continuarem complint-lo !Data de modificació: 27/03/2019 13:46:05