Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:25  |  29/01/2023

Data i hora oficial

El temps

ERC - ERC Montmeló segueix creixent (Crònica 9)

20/2/2018

Fa poques setmanes s'ha creat la secció local de les JERC Montmeló, amb joves implicats amb el nostre poble i amb ganes de millorar-lo. Tenim tot un repte al davant, i aquest repte és Montmeló i la seva gent, és per això que esperem, ben aviat, poder fer la seva presentació en públic.

 

En aquests moments en què l'Estat ens colla, nosaltres no deixem de pensar en aquells que estan empresonats. Seguirem treballant per canviar aquesta situació, amb paciència, seny, i el nostre sentiment republicà.

 

Fer república és, per a nosaltres, garantir el dret a una feina i un salari dignes, reformar el marc fiscal per als autònoms i aconseguir una llei per a l'impuls del comerç urbà.

 

A més, volem desplegar la Renda garantida i enfortir l'atenció primària als serveis socials, garantir el dret a l'autonomia de les persones grans o discapacitades, i crear un programa de govern contra la pobresa energètica.

 

Dintre de la nostra línia, volem invertir en salut, equipaments, cultura, habitatge i mantenir un sistema educatiu inclusiu i accessible.

 

Hem de garantir l'educació de 0 a 3 anys i establir permisos de paternitat i maternitat iguals i transferibles que garanteixin un repartiment just de la cura dels fills.

 

El pròxim 8 de març és el Dia Internacional de les Dones, però tot l'any s'ha de seguir treballant per promoure plans d'igualtat dins de les empreses i organismes, cal una educació no sexista i mà ferma contra la violència de gènere.

 

Ara, des de l'oposició, seguim treballant i vetllant pels interessos de tots els montmelonins, escoltem i transmetem els reptes i dubtes de la ciutadania per mirar la millor manera de poder resoldre'ls.

 

Si vols saber més sobre el teu grup municipal d'ERC a Montmeló, no dubtis a contactar amb nosaltres:Data de modificació: 27/03/2019 10:29:23