Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:38  |  04/12/2022

Data i hora oficial

El temps

ERC - Treballem amb i per al poble (Crònica 11)

20/4/2018

Esquerra Republicana de Catalunya ha complert 87 anys, tots ells amb la mateixa línia de treball i, tots ells amb un sol objectiu, aconseguir la república i treballar amb i per al poble.

 

87 anys que no han estat pas fàcils, i més ara, quan tenim empresonat al nostre president junt amb altres companys i dirigents de partits i associacions independentistes.

 

La defensa de la independència de Catalunya i dels valors republicans no només és legítima i està emparada pel dret de llibertat ideològica i participació política, sinó que avui a més, emergeix com la proposta política necessària per aturar la retallada de drets i llibertats.

 

Sovint s'ha acusat al govern de la Generalitat d'estar preocupat només del procés, però amb ERC a govern:

  • Es van acabar les retallades. El 2017 hem tingut els pressupostos més socials de la història, s'ha augmentat les inversions en salut, educació i polítiques de treball afers socials i família.
  • S'han invertit 288 milions per a tirar endavant la Renda Garantida de Ciutadania, llei que va tirar endavant de la mà de la nostra consellera Dolors Bassa, cessada pel 155 i empresonada per l'1 d'octubre
  • Hem impulsat la seguretat social catalana i creat 3842 places de residència per a persones grans, discapacitades i amb malalties mentals.

La nostra és una història de lluita i perseverança, també en l'àmbit municipal, on amb les
nostres bases republicanes de llibertat, fraternitat i d'igualtat d'oportunitats, defensem el poble i treballem per a ell.

 

Volem créixer i volem millorar Montmeló, i volem fer-ho escoltant totes les veus, amb propostes i crítiques constructives i inclusives.

 

Com va dir el nostre president Oriol Junqueras: "No ens rendirem mai. No ens fan por. Ens carreguen d'entusiasme. Ho han intentat sempre i no han pogut mai".

 

Per a consultes ens podeu contactar a:Data de modificació: 27/03/2019 10:20:10