Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:15  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

ERC - Tenim Govern (Crònica 13)

22/6/2018

Després de la presa de possessió dels consellers i conselleres del nou Govern de la Generalitat, el següent pas és l'aixecament de l'article 155 i la restitució de la institución que ens va ser usurpada pel govern espanyol.

 

És doncs, el moment de tornar a posar en marxa les polítiques republicanes, revertir el 155, impulsar polítiques socials i treballar per a una República de tothom. ERC tindrà com a consellers a:

 

Pere Aragonès: Economia i vicepresidència  - Ernest Maragall: Exteriors - Josep Bargalló: Ensenyament - Esther Capella: Justícia- Alba Vergès: Salut - Teresa Jordà: Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

 

Des de la comarca del Vallès, ERC té representació en aquest nou govern a través de Shakir El Homrani, el qual s’encarregarà de treball, afers socials i famílies. Shakir va ser diputat i fou un dels redactors de l’Agència de Protecció Social de Catalunya i de la llei de la renda garantida de ciutadania.

 

Des de Montmeló, a més de donar el nostre suport al nou Govern de la Generalitat, volem continuar ampliant el sentiment republicà dins del municipi, la nostra manera de fer és i serà sempre la d'escoltar el ciutadà, entenent les diferents ideologies, cultures, i sensibilitats presents al municipi.

 

Tots som veïns i entre tots fem poble, tenim molt a millorar, molt a treballar, sempre des del respecte mutu i la cooperació. Tenim un gran projecte, un projecte de tots, un projecte engrescador, un projecte que es diu Montmeló.

 

Aprofitem aquestes línies per desitjar-vos una bona Festa Major i animar-vos a participar-hi.

 

Us recordem també que som a la vostra disposició i podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic: grup.erc@montmelo.cat

amonserrat@montmelo.catData de modificació: 27/03/2019 10:15:44