Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:37  |  27/11/2022

Data i hora oficial

El temps

Canviem Montmeló - 1.461 dies (Crònica 21)

19/3/2019

1.461 dies. 4 anys. És el temps que passa entre unes eleccions i les següents. El temps en què un govern té l'obligació de treballar pel poble i donar resposta a les necessitats de la seva gent.

 

Estem acostumats a veure governs que ignoren bona part de les necessitats de la gent durant 1.400 dies, però després pretenen arreglar-ho tot amb una allau d'inauguracions, promeses i bones paraules en els últims 61 dies. Autobombo i propaganda, pagada amb els diners de totes i tots, inauguracions a correcuita que després generen problemes, i promeses futures que gairebé sempre acaben sense complir-se.

 

Canviem Montmeló creiem en una manera de fer política més sincera, que parli de tu a tu amb els veïns i veïnes, que escolti més. Que treballi cada dia pel poble. Volem més transparència i més participació, però sobretot volem un govern que tracti a tothom per igual, cada dia.

 

Fent balanç d'aquests 1.461 dies, en els que el govern municipal ha gestionat uns 50 milions d'euros de pressupost, creiem que Montmeló ha estat estancat i ha perdut moltes oportunitats.

 

Oportunitats per sortir de la crisi d'una manera més justa i equitativa, i garantir segones oportunitats per a tothom. Oportunitats per mantenir les ràtios a les nostres escoles públiques, o per fer més accessibles els preus de la nostra llar d'infants. Per recuperar els serveis d'urgències al CAP o disposar d'una ambulància. Oportunitats per fer política mediambiental i transitar cap a un poble més sostenible i energèticament més eficient. Oportunitats per a millorar el civisme i la convivència. Per a punxar la bombolla dels preus de l'habitatge que fan impossible que els joves de Montmeló es quedin a viure al poble. Oportunitats per a un soterrament millor, per a uns parcs públics més cuidats, per a una veritable política contra la violència masclista o per recuperar entorns com la conca del riu o la muntanyeta. Oportunitats per aturar el tancament constant de comerços al poble, per fer front a la pobresa i la malnutrició infantil, per rehabilitar equipaments esportius que fan fallida, per facilitar l'aparcament i la mobilitat, perquè la neteja sigui igual a tots els barris o per ser referents en emprenedoria i ocupació estable.

 

Oportunitats perdudes per un govern municipal esgotat al qual li han mancat idees noves i ganes de dialogar. Oportunitats que passen i mai no tornen. Montmeló no pot perdre més oportunitats. Necessitem una etapa nova, amb il·lusió i idees noves per repensar-ho tot. El 26 de maig, més que mai, Montmeló necessita un canvi.Data de modificació: 25/10/2019 12:57:10