Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:21  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

ERC - Un altre 11S, i ara què? (Crònica 15)

18/9/2018

Els catalans hem tornat a complir, hem tornat a demostrar que no renunciem a les nostres aspiracions, al nostre dret, al nostre país.

 

Hem sortit al carrer, fent callar aquells que diuen que som minoria, aquells que no ens creuen, que no ens volen creure, que no volen escoltar i al final ho hauran de fer.

 

Hem demostrat que som un país unit, un país que s'aixeca cada cop que rep, que s’aixeca a cada injustícia, a cada retallada dels nostres drets i que així ho seguirem fent fins que aconseguim el nostre objectiu.

 

I ho farem a la nostra manera: pacíficament, però convençuts, tal i com hem demostrat quan  hem respost a cada provocació, resistint i sense renunciar-hi.

 

Són molts els anys que portem perseguint el nostre somni. Són molts els cops rebuts i molts montmelonins que ens han deixat i no han vist fet realitat aquest somni , però mantenim encesa la flama de la il·lusió i ara tenim aquest somni més viu que mai.

 

Se'ns presenta una tardor plena d'actes i reptes, tenim a prop el primer aniversari de l'1 d’octubre amb un record ben viu del que va representar: una victòria de la democràcia, una victoria del poble que va aguantar el cops d'aquells que es fan dir demòcrates i no ho són.

 

L’11 de setembre va ser una jornada que, com sempre, es va organitzar de manera festiva, participativa i de respecte; aquesta és la manera de fer del poble català.

 

Es manté a la nostra memòria el patiment de molts dels que van sortir malparats per defensar allò que és el simbol més clar de la democracia: LES URNES.

 

Però també es manté a la nostra memòria, la capacitat que tenim els catalans de fer pinya per defensar allò que ens volen pendre o resistir davant d’allò que ens volen imposar.

 

I és que, com deia un conegut president, els catalans “hacemos cosas”, i les fem amb seny, i tornarem a aixecar-nos a cada cop rebut.

 

No podran res contra un poble unit, alegre i combatiu”.

 

Si voleu posar-vos en contacte amb el grup municipal de ERC podeu fer-ho a través de les xarxes i per mail:Data de modificació: 27/03/2019 09:34:46