Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:45  |  30/01/2023

Data i hora oficial

El temps

ERC - A punt de finalitzar el 2018 (Crónica 17)

28/11/2018

A punt de finalitzar el 2018, la mirada de tots i totes ja se situa en un 2019 que ens durà a eleccions municipals. Han passat ràpids aquests 4 anys de legislatura en els quals hem tornat a ser dins del consistori i hem pogut treballar per Montmeló.

 

Han estat uns anys carregats d'intensitat política en què el poble català s'hi ha vist més representat que mai, amb un procés cap a la República Catalana que encara no ha finalitzat.

 

ERC Montmeló ha treballat dins i fora de govern perquè Montmeló fos present en aquest procés, donant suport a mocions i iniciatives amb l'únic propòsit de millorar l'estat de benestar dels nostres ciutadans, defensar els nostres drets, les nostres llibertats i fent que la veu del poble s'escolti alta i clara, ja que una república sense el poble, no podrà existir mai.

 

Aquest és el nostre ADN, el republicà, el del poble, el de la veu de tots, el del respecte mutu i el de la llibertat. Hem treballat a govern, buscant la manera de participar i fer participar el poble de les decisions que es prenen, per tal de fer un poble de tots i per a tots, i així és com volem seguir fent-ho.

 

Ara tenim més experiència, tenim més ganes que mai, i el dret i el deure de vetllar perquè la República sigui efectiva, que la llibertat sigui real i els drets dels ciutadans es respectin. Volem fer un poble on tots ens trobem representats i arrelats, és per això que volem escoltar les vostres veus i conèixer les vostres opinions.

 

Enguany, s'ha constituït la secció local de Jovent Republicà al nostre poble, gent jove i amb empenta, amb una visió fresca i emprenedora de com ha de ser Montmeló, per escoltar i fer participar també als qui seran el futur del nostre país.

 

Acosta-t'hi! Confia-hi! Participa en un projecte de poble diferent! Volem escoltar i ser la teva veu! Pots contactar amb nosaltres a través dels correus: grup.erc@montmelo.cat; amonserrat@montmelo.cat; o bé per facebook i twitter.Data de modificació: 13/02/2019 14:16:12